Son haftalar

Merhaba , gebeliğin 34+2 lüğüm göbeğim aşırı sert Hiç bir iş yapmıyorum ayakta bile duramıyorum artık . Duş aldığımda bile yoruluyorum benim gibi olan var mı acaba :disappointed: karın sertliğine ne iyi geliyor duş krem haricinde

Al bendende okadar kardeşim çok zor geçiyor rabbim yardım etsin

Cinsiyeti nedir sizin - cinsiyet ile bir alakası var mı acaba

Allah kolaylık versin hepimize. Ben 37+4’üm, geçen haftalarımı mumla arıyorum :sweat_smile:

@esra_gulec123 merhaba Allah kolaylık versin ama bu pek çözümü olmayan bir durum. Sadece an’lık rahatlama için havluyu ısıtıp sıcak kompres yapabilirsin

Cinsiyet erkek canım ilk gebelik bu son günler ömrümden ömür alsi desem az

Bugün muayene oldum aşırı yorulmaman lazım dedi Çocuk baskı yapıyormuş oda beni aşırı yoruyor Mümkün olduğunca çok uzun süre ayakta durma dedi Son haftaları yatarak geçireceğim gözüküyor diğer türlü çocuk erken gelme riski var. Umarım zamanında sağlıklı doğar rabbimden suan tek temennim o hepimize sağlık uzun ömürler versin Allah

Bende 35. Haftadayım vajina ağrısı var Karnımda taş gibi hiç mecalim yok birşeyede

Merhaba 38. Haftadayım bend3 de şişkinlik oluyor aşırı derecede çabuk yorulma 35 36. Haftadan sonra başladı. Her şeyi dinlenerek yapuyorum gayet normal canım. Karnını sıcak tutmaya çalış bence ayaklarını da

Benim de nefes almam zorlaştı bu aralar dinlenmek gerekiyor ama rutini aksatmıyırum ben elimden geldiğince

40 haftalığım ve artık yatarken bile yoruluyorum bir taraftan bir tarafa zor dönüyorum :smiling_face_with_tear: