Son Güncelleme Geri Bildirim

Son güncellemeden sonra sorun yaşadınız mı? Bu konunun altına geri bildirimde bulunabilirsiniz…

3 Beğeni

Kasma var, onun dışında problem yok bende

2 Beğeni

Kasma problemi için küçük bir güncelleme göndereceğim bir kaç gün içinde.

3 Beğeni

Tamamdır :blush:

Aynen kasma var mesaj yazarken vs ağırlaşıyor onun dışında iyi

3 Beğeni

Bunu küçük bir güncelleme ile düzelteceğim muhtemelen bu gece :grinning:

3 Beğeni

Ileriki haftayı görme olacaktı demiştiniz sanki önceki var

2 Beğeni

Sen kaçıncı haftadasın şu an? 40 olmalı.

1 Beğeni

Yok o değil 36+5 im 37. Haftanın bilgilerini okuyamadım

1 Beğeni

Ekranın sağını gösteren bir ok gözükmğyor mu? Yoksa ona basmak bir işe mi yaramıyor?

1 Beğeni

Gözüküyor geri gidebiliyorum ama ileri gidemiyorum

1 Beğeni

İleri butonuna tıkladığında sonraki haftayı görebilmen için bir reklam izlemen gerekiyor şeklinde bir ekran görmedin o zmaan. Sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum o yüzden bunca soru :hugs:

3 Beğeni

Tamam şimdi denedim o çıktı önceden yaptığımda cikmamisti

1 Beğeni

İlk güncellemeden sonra uygulama verilerinizi yedeklemek için biraz kasabilir sonrasında jet hızında çalışması gerekiyor. Sonraki haftayı gördüysen sorun yok o zaman :grinning:

2 Beğeni

Uygulamadan giriş yapamıyorum hala​:pensive: google dan girdim bunu yazmak için​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Merhaba. Uygulamaya kaydolduğun mail adresi nedir?

1 Beğeni

@admin kg ekleyemiyorum artik her hafta ekliyordum ama bugun olmadi

Bu sekilde oluyor ama kaydet yazisi yok

1 Beğeni

Aslında var ama ekranın altında kalmış. O ekranı yukarıya doğru kaydırabiliyor olman gerek. Birde telefonun marka ve modelini yazar mısın. Bunu düzelteyim. Diğerlerinde sorun var mı? Kasılma, tekme, tansyion vs…

1 Beğeni

Samsung J7 (SM-G610F) cihazım ilginiz için teşekkür ederim yukarı doğru cekiyorum olmuyor diğerlerinde yok bi problem

2 Beğeni