5 dk.dan fazla bekledi mi test ? Beklediyse ve ilk 5 dk.da ikinci çizgi çıkmadıysa negatiftir canım
İnşallah yarınki testinde pozitifi görürsün ![]()
![]()
Dediğim gibi 5 dk.dan sonrası geçersiz sonuçtur
Güzel haberlerini bekliyoruz ![]()
5 dk.dan fazla bekledi mi test ? Beklediyse ve ilk 5 dk.da ikinci çizgi çıkmadıysa negatiftir canım
İnşallah yarınki testinde pozitifi görürsün ![]()
![]()
Dediğim gibi 5 dk.dan sonrası geçersiz sonuçtur
Güzel haberlerini bekliyoruz ![]()
Tamqm qbla anladım sagol![]()
Ne yaptin canim yaptin mi test sonucunu bekliyoruz hayirlisi bakalim ![]()
![]()
Yaptim negatif ![]()
![]()
Üzülme canim bu sefer olmadi bir dahakine olur su sözü unutma Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sıkma canını adetin kac gun geçti peki
3 4 gun abla
Bence biraz daha bekle erken olduğu için çıkmayabilir eger olmazsan git doktora gözük onlar seni yonlendirir test vs yaparlar ama sakin sıkma o guzel canını tamam mi hadi gulumse şimdi ![]()
![]()
![]()
Tamam abla. Teşekkürler. ![]()
![]()
![]()
Canim 5 dk içinde cikdiysa Hamilesin yok 5 dk dan gec cikdiysa o zaman kurma cigzi ola bilir sen bi kanda bakdir inşallah hamile olursun
Rica ederim canım ![]()
![]()
Canlarım kan testi sonucum malesef negatif çıktı gebe değilim ![]()
Hakkinda hayırlısı olsun canım inşallah en yakin zamanda olur ![]()
Amin canım inşallah ![]()
Bunda da bir hayır vardır üzmeyin kendinizi ![]()
Aynen öyle canım hayırlısı olsun ![]()
Benim son adetim 25 Ekim 22 Kasım’da adet olucagim bildirim geldi eğer öyleyse 2 gün geçmiş oldu erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi açık renkte gözüktü
Bir kac gun daha bekle sonra testi tekrarla olmadi kan testi ver sağlık ocaginda veya acilde Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
İnşallah ![]()
Nasılsınız müjdeli haber geldi mi ![]()
Burda beta hcg değeriniz kaçtı? Doktor kaç haftalık gebe olduğunuzu söyledi? Benim beta hcg 1375 son reglime göre 4. Hafta +1 di sizin kaçtı acaba