Son adet tarihi kasım

Merhaba anne adaylarımız tanışalım mı son adet tarinizi beraber bekleyelim mi? Bakarsınız müjdeli haberi ilk birbirimize veririz :innocent:

Benim yarın bekleniyor bakalım ne olacak :sweat_smile:

@Bebek-isteyenler bu guruba katılarak bildirimlerden kolaylıkla haberdar olabilirsiniz :heart:

3 Beğeni

@Bebek-isteyenler nasılsınız adet tarihiniz ne zaman beraber bekleyelim

1 Beğeni

Ben daha dogumtan itibare adet olmadım :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Benim son adet tarihim 5 Kasım bitiş de 9 kasım ben de hamile kalmak istiyorum inşallah adet olmam inşallah bende hamile kalırım​:pray:

3 Beğeni

Allah kucağını boş bırakmasın canım mutlu anını heyecanını birlikte paylaşırız canım

Amin inşallah canım bende heyecanla bekliyorum hayırlısı ile inşallah :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Nasilsin canim yaptin mi test bizi merakta koyma :hugs::heart::rose:

Amin inşallah güzel haberler alırsın. Seni daha fazla bekletmeden pozitifi görürsün :star_struck:

1 Beğeni

Sağol canım teşekkür ederim daha yapamadım maalesef yapınca ilk isim hemen haber vericem inşallah :pray:

3 Beğeni

Guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum :heart::rose:

1 Beğeni

Amin inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Kızlar saat 9.20 de randevum var kan vermeye gidicem dualarınızı istiyorum inşallah gebelik vardır :pray:

2 Beğeni

Dualari. Seninle canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Amin canım inşallah verdim kanı yarın çıkacak sonucu

2 Beğeni

Hadi hayırli haberler alirsin inşallah canım :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Son adet tarihim 2 Ekim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Var mi test vs merak ettirme bizi hadi hayirli haberleri mujdeleri bekliyoruz :hugs:

Merhaba abla. Benim 12 Kasım adet gunum. Bugun test yaptim az once daha dogrusu ama beyaz cizgi cikti o nedir

3 Beğeni

Resimi varmı

Adet gunun gecti mi yoksa 12 kasimda oldun mu kusura bakma anlamadim birde fotoğraf varsa bi at bakalim canım

1 Beğeni