32 olduk bu aralar çok ağırlık oldu özellikle bacaklarım ve özel bölgem hafif bir dokunuşu bize herşey unuturuyo bizim minikler ama çok yıpranıyorum bazen sonra gözlerimi açıp elhamdülillah diyim işimi yapıyom çocugumla eşimle ilgilenir herşey unutuyo Allah sıhat sağlık versin hepimize inşallah gerisi hiç mühim değil bunu anladım Rabbim kötü niyetli insanları fırsat vermesin iyi niyetli insanlarrı yolu acık olsun tıpkı kar gibi bayaz gibi hayatlarımız olsun
içimden geleni yazdım sizleri öpüyorum
Benimde son 40 günnnn artık zaman geçmiyor gibi hissediyorum ilk gebeliğim
Bizim de son 4 doğuma ckdkd ona kavuşma anını bekliyorum asla geçmiyor aslaaağ
Ayyy 4 gün mü kaldı
Evet sezeryan olacam perşembe günü bebeğime kavuşacağım inşallah 39+2 de
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah sizinde ![]()
![]()
Son 63 ama sezaryen doğum olacağı için daha az kaldı geçmiyen günler
2.ci gebelik mi
Çok güzel duygularını dile getirmişsin ablacım Allah en güzel en kolay şekilde kucağına almayı nasip etsin tüm annelere bol şans diliyorum benimde ilk gebeliğim çok tecrübesizim sizin sayenizde tecrübe kazanıyorum iyiki varsınız ![]()
![]()
![]()
3 gebelik bu 3 sezaryan olacak inşallah kazasız belasız ![]()
![]()
Ya nasıl ağrısı oluyor mu mesela ilk sezeryandan sonra ikincisi. Karnın büyüdüğünde o dikiş yeri nasıl bir hal alıyor
Ayni ilk gibidir ayrilarida aynısı bakalım 3 nasıl olacak merakla bekliyorum
3 cü çocuk mu geliyo cnm sağlıkla gelsin diğerleri ne
Bende cuma doğum yaptım normal doğuma alındım şükürler olsun ıyı sadece şuan bugün 5 günlük antibiyotik tedavi gerekiyormuş enfeksiyon çıktı kan testınde yatış verdiler o kdr sıkılıyorum ki sebepsiz yere ağlamaktan hal oldum
Teşekkür ederim canım İki kızım var nasipse bu erkek
Sağlıkla gelsin inşallah iki kızdan sağlıkla gelsin inşallah paşa![]()
Kaç hafta sınız
31+ 2 haftalık oldum
Hayırlı sı martmı sizde bende 32