Sola yatma sorunu

Ben ilk zamanlar sola çok rahat yatabiliyordum. Ama zaman ilerledikçe bebek biraz daha büyüdükçe artık ne sol ne sağ tarafıma yatamıyorum sola tarafa ne zaman yatsam karnıma kraplar giriyor gibi oluyor. Bir de sola yatınca bebeğim hiç hareket etmiyor en rahat sırt üstü yatabiliyorum bebeğim o zaman daha çok oynuyor benim gibi olanlar var mı bu sola yatma konusunda fikirleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim :heart:

Sağa yada sola yatmak ilk zamanlar sorun değil ama bebek büyüdükçe riskli bir durum canım sırt üstü yatma çünkü bebeğe giden kan akışı yavaşlar sırtınızda bebeğe giden kan damarı bulunuyor ayrıca son aylara doğru sırt üstü yatışlarda bebek oldukça büyük olduğu rahim içi daraldığı için kordon dolanma riski var

Sola yatınca bebek eziliyor gibi hissediyorum sanki bir tuhaf oluyorum birde ben kan sulandırıcı iğne falanda kullanıyorum ne yapcam bilmiyorum hic sol tarafta rahat edemiyorum. Acaba hamile yastıkları dan mi alsam o zaman daha rahat yatar mıyım ki

1_orgbundan kullana bilirsin canım karın bölgesini desteklediği için daha rahat edersin

Evet ben bu ay bundan sipariş vereyim birde öyle deneyim belki o zaman sol tarafa daha rahat yatarım

Ayarlanabilir olduğu için rahat edersin bel bölgesinini de destekliyor

Evet ay inşallah iyi gelir teşekkür ederim öneriniz için :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Rica ederim canım kaç haftalık bebişin

26 haftalık olduk sizin ki kaç haftalık :smiling_face_with_three_hearts:

21+3 haftalık canım cinsiyeti ne

Erkek sizinkinin cinsiyeti ne

Kız bebiş öğrenene kadar bizi yordu gostermedi yaramaz

Kızlar öyle oluyormuş zor gosteriyormus bizimkisinin herşeyi meydandaydi maşallah :joy:

Yiğidin malı meydan da olurmuş minik adam :joy::joy:

Bizim ki hiç yüzünü göstermiyor sürekli eli yüzünde detaylı ultrason da bile göstermedi yüzünü doktor dürtüyor bazen yine göstermiyor :joy:

Bizimki 20 haftalık olana kadar popoyu gösterdi detaylı ultrason da belli oldu cinsiyeti

Doğduklarinda da böyle nazlı mi olacaklar acaba :joy: ya çok tatlılar ya rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Benimde ayni nefesim daraliyor yatinca sol tarafa hic yatamiyorum 29+4 deyiz

Amin canım inşallah ben hiç sanmıyorum açıkçası çevremde o kadar çocuk var ki hepsi tam bi fırlama :joy:

Benimde kiz :woozy_face::crazy_face::rofl: