Slm 6 haftalık gebeyim kese soldan olursa erkek sağdan olursa kız diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bugün ilk ultrason fotosunu aldım bebeimim kese solda görülüyordu sizce doğrumu
Ay benim bebiş de hep solda görünüyo ultrasonda ama bugün öğrendim cinsiyeti ( tabi sürpriz yapmazsa ) kız dedi doktor
Sol kız demek bu 3. Bebeim sağlıkla olur inslh
İnşallah sağlıklı hayırlı insan olsunlar biz anneler başka bişey istemeyiz
Ben hem sağ tarafımda hissediyordum annemde erkek senin kesin demişti erkek çocuğu sağda olur diye bende hep erkek hissediyordum zaten 3 gun önce ogrendim bebişim erkekmis
Bende solda hissediyorum kaynanamda sol erkek diyince cevremdekilerin kız çıkması peki
Sağ erkek sol kız canım benimki sağda erkek doktorum da söylemişti
sag erkek benimde sagdaydi erkek oldu tabi sol taraftada erkek olabilir hic belli olmaz
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Hiç alakası yok suyun nerede çok ise bebek orada rahat ettiği için oraya geçermiş
Benim sağda duruyor kız canım
Gebeliğin hayrlı olsun aramıza hoşgeldin cnm benim de sagda görünüyor du ama erkek oldu
Ilk 6.hsftada kontrole gittigimizde sag taraftaydi.16. Haftaya giricez hic totosunu kimildatmadan ayni yerde oglusum.Ama kizim icerde fildir fildir yer begenemiyor kendine
Benim soldaydı kızım olcak 🩷
Benim hep sağda ama doktor kız olabilir dedi
Ya o pekte belli olmuyo ben çok araştırdım kişiye göre degsiyo sanırım o şekilde bı cinsiyet tahmini olmuyo bnmde solda kız kimi diyo sağda kız solda erkek kimde diyo tam tersi ondan belli olmaz yani cnm
Katılıyorum ilk kızım sagdaydi ikinci kızım solda:)
Benim ilk kızım sagdaydi şimdi ikinci kızım solda yani bunlar hurafe gibi:)
Benimki ilk soldaydi şimdi genelde ortada ve sağda oğlum olacak
Bende sağ taraf erkek sol taraf kız diye duymuştum