Kizlar 30.haftadayım sol meme altimda artik ust karin bolgesi mi desem ama ozellikle sol tarafta keskin bir agri var yatamiyorum bile soluma sizde de var mi sebebi hangi organ olabilir cok acıyor yakinda doktora gidicem ama merak içindeyim dahiliyeye bir kere söylemiştim sinirsel bir seydir diyip geçiştirmişti geçen ay ama bu ciddi bir sey olsa gerek
1 Beğeni
Böbrekte genişleme olabilir cnm bn de aynı ağrıyı sağda yaşadım sağ böbrek te 24 mm genişleme var sende aksatma benimki gibi büyümeden Kaç haftalıksn ve bebegın çoğunlukla solda mı oynuyor
Bebeğiniz yukarı doğru çıkıp sıkıştırıyor olabilir. Doktora gitseniz de bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Ben de çok yaşadım bu ağrıyı ikinci gebeliğimde. Gebeliğe bağlıyorlar. Fastjel diye bir jel verdiler bana, çok ağrım olduğunda onu sürüyordum, az da olsa rahatlatıyordu
1 Beğeni
Ya bobrek olsa arkada olurdu agri diye düşünüyorum kuzum ama benim ön tarafta sol göğüs altinda cok acıyor güldükçe bile durdugu yerde agriyor sola hic yatamiyorum ya 31 haftalik oldum neredeyse beebk her yerden oynuyor ![]()
Anladım cnmm geçmiş olsun bilemedim ki ![]()
1 Beğeni