Sol kasığım pıt pıt atıyor😵‍💫

İyi akşamlar kızlar 9 haftalık hamileyim sol kasıkım pıt pıt atıyo o ne öyle ? Herkesdemi oluyo yoksa hamillerde bebek olmaz diye daha düşünyorum belkide bebek ilk hamilelik bilgisizim​:smiling_face_with_tear:

Hamileliğinizin erken dönemlerinde sol kasık bölgesinde hissettiğiniz pıt pıt atışlar genellikle normaldir ve birçok hamile kadında görülebilir. Bu hislerin birkaç farklı nedeni olabilir:

1. Damar Atışları: Hamilelik sırasında artan kan akışı ve genişleyen damarlar bu tür hissiyatlara neden olabilir.
  2. Bağırsak Hareketleri: Hamilelik sırasında hormonal değişiklikler bağırsak hareketlerini etkileyebilir ve bu da karında veya kasıkta pıt pıt hissine neden olabilir.
  3. Uterus Büyümesi: Rahminiz büyüdükçe ve genişledikçe, etrafındaki dokulara ve sinirlere baskı yapabilir, bu da atma veya pıt pıt hissi yaratabilir.

İlk hamileliğiniz olduğu için bu tür belirtiler sizi endişelendirebilir, ancak genellikle endişelenecek bir durum yoktur. Bununla birlikte, herhangi bir ağrı, yoğun rahatsızlık veya diğer endişe verici belirtiler yaşıyorsanız, mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Doktorunuz, bu tür belirtilerin normal olup olmadığını ve ne yapmanız gerektiğini en iyi şekilde değerlendirebilir.

İlk hamilelikte yaşanan bu tür deneyimler doğal olarak bilgi eksikliğinden kaynaklanan endişeler yaratabilir. Bu nedenle, hamilelik süreciniz boyunca doktorunuzla düzenli iletişimde kalmak ve herhangi bir sorunuz olduğunda ona başvurmak en iyisidir.

3 Beğeni

Bebiş kız dıyorum ve gidiyorum kız çıkarsa yazın lütfen :joy:

1 Beğeni

Benimde sol tarafım pıt pıt atıyordu ama oğlan olacak :grin: doğuma kaldı sekiz hafta hala solda :sweat_smile:

Bende uyle düşündüm ama daha erken çünkü daha bebek deyil

Ozamandan belli aslında