Sohbet Yeniden Kullanıma Açıldı

Merhaba hanımlar, sohbeti yeniden level2 üstü kullanıcıların kullanımına açtım. Sohbette, konu olarak açılmaması gereken konuların konuşulması gerekiyor ve kullanım şartlarına aykırı içerikler, davranışlar gösterilmemesi gerekiyor.

Sohbet odaları haber verilmeksizin değiştirilebilir, silinebilir.

Bazı ön yargılara varmadan önce bize her zaman soru sorabilirsiniz. Teşekkürler.

Önceden tüm kullanıcıları sohbet odalarına otomatik dahil ediyorduk. Artık katılmak istediğiniz sohbet kanalını kendiniz seçmelisiniz. Sohbet odası seçmek için;

Screenshot_1

Grup sohbetleri bir süre daha devre dışı kalmaya devam edecek.

7 Beğeni

Admin hanım peki Azerbaycanlıların kanalı:zipper_mouth_face:

Ha evet size kanal açıyorum yine şimdi

Bizim kanalı da açsın admin hanım​:rofl:

1 Beğeni

Teşekkürler​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Açtım kanala katılabilirsiniz.

4 Beğeni

Hayırlı olsun hanımlar kimler katıldı :tropical_drink::melting_face:

1 Beğeni

Level kaç olduğumuzu nasıl bileceğiz ben galiba 1 daha​:joy:

Hayır sen level 2 desin sohbete katılabilirsin.

1 Beğeni

teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Sdartda durmuşduğe​:rofl::rofl::rofl:

Ben dahil değilim galiba bir ara fısıltı dahildim sonra çıkarıldım nedenini anlamadım

O kanalı kapattım. Bu konunun ilk mesajında sohbet odasına nasıl katılabileceğini açıkladım canım

1 Beğeni

@admin, ben kacıncı levelim ogrenebilir miyim birde sohbet kuralları nelerdir link atabilir misiniz rica etsem

Sen level 2’desin canım. Sohbete katılabilirsin. Sohbet ve Forum kullanım şartları bu linkte.

1 Beğeni

Tesekkur ederim, daha cok yeniyim buralarda ama bi mutlu oldum level atlayınca​:slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben level kaçtayım peki?

Şu an level 1 desin canım

1 Beğeni