Sohbet olsun

Buraz tatlı bir şeyler ye yada bir fincan kahve içip yanında tatlı ye soluna yat parmaklarını gezdir hareket eder

Türkçe olsun taştan olsun :heart::tr:

Yedim hareket etti sonra yine durdu bugün tembel bilmiyorum nie önceki günlere göre bugün bi farklı normal mi

1 Beğeni

Ben hem Kürtçe biliyorum hemde arapça ama sizin Kürtçeniz farklı biraz

Bizde çitoni

Oo maşallah ay cok degişik :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Yorulmuş olabilir biraz takip et eğer hareket etmez ise doktora danış canim

Tamam ablam teşekkür ederim​:kissing_heart::two_hearts:

1 Beğeni

Normal mi peki

Hergun çok oynuyor du durmazdı inanılmaz hareketli bugün azlma var çok fark ediyorum çok az pitirtiları var şuan oda sanki 23 haftalık bilmiyorum ya

1 Beğeni

Bazen yoruluyorlar 24 saat yatabiliyorlar karnını dürt ben öyle huzursuz ediyordum bı tepki göstersin diye :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Biz kardeşler evde hiç Kürtçe konuşmuyoruz kaynanam gil benim bildiğimi bilmiyor sadece büyükler biliyor sanıyor halbuki kaç defa dedim anlıyorum diye ama inanası gelmiyor demekki :joy::rofl::rofl: yanımda gizli konuşacakları o zaman Kürtçe konuşuyorlar​:face_with_hand_over_mouth: hatta kızı kürtçeden nefret ediyor diyor sevmiyorum bilmiyorum vede öğrenmek te istemiyorum bi ara kaynanam çocukları pek yaramaz dedi bi baktım annesine tepki verdi içimden dedim yuh :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Canım bazen biz hareket ettiğimiz için hissettmeyebiliriz hareketlerini

1 Beğeni

Öyle iyi oluyor senin hakkında ne konusurlarsa anlıyorsun çaktırma boşver bir dengesiz lafinda sende çak Kürtçe lafı otursun köşesine

1 Beğeni

Artık biliyorum desem de inanmazlar çünkü hiç konuşmadım yanlarında 3 yıllık gelinleriyim artık benden anlamamı beklemezler​:joy:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl:vayy güzelmiş

1 Beğeni

Patnos bende

1 Beğeni