Buraz tatlı bir şeyler ye yada bir fincan kahve içip yanında tatlı ye soluna yat parmaklarını gezdir hareket eder
Türkçe olsun taştan olsun
Yedim hareket etti sonra yine durdu bugün tembel bilmiyorum nie önceki günlere göre bugün bi farklı normal mi
Ben hem Kürtçe biliyorum hemde arapça ama sizin Kürtçeniz farklı biraz
Bizde çitoni
Oo maşallah ay cok degişik
Yorulmuş olabilir biraz takip et eğer hareket etmez ise doktora danış canim
Tamam ablam teşekkür ederim
Normal mi peki
Hergun çok oynuyor du durmazdı inanılmaz hareketli bugün azlma var çok fark ediyorum çok az pitirtiları var şuan oda sanki 23 haftalık bilmiyorum ya
Bazen yoruluyorlar 24 saat yatabiliyorlar karnını dürt ben öyle huzursuz ediyordum bı tepki göstersin diye
Biz kardeşler evde hiç Kürtçe konuşmuyoruz kaynanam gil benim bildiğimi bilmiyor sadece büyükler biliyor sanıyor halbuki kaç defa dedim anlıyorum diye ama inanası gelmiyor demekki yanımda gizli konuşacakları o zaman Kürtçe konuşuyorlar hatta kızı kürtçeden nefret ediyor diyor sevmiyorum bilmiyorum vede öğrenmek te istemiyorum bi ara kaynanam çocukları pek yaramaz dedi bi baktım annesine tepki verdi içimden dedim yuh
Canım bazen biz hareket ettiğimiz için hissettmeyebiliriz hareketlerini
Öyle iyi oluyor senin hakkında ne konusurlarsa anlıyorsun çaktırma boşver bir dengesiz lafinda sende çak Kürtçe lafı otursun köşesine
Artık biliyorum desem de inanmazlar çünkü hiç konuşmadım yanlarında 3 yıllık gelinleriyim artık benden anlamamı beklemezler
vayy güzelmiş
Patnos bende