Sohbet olsun

Aslin da konusurim ama tam degil yani komik oluyor dogru soyleyemiyorim kelimeleri annemmle banam kurtcw konuşurlar hep birbirleriyle :sweat_smile:

1 Beğeni

He anladım ama sen de Kürtçe ye pek meraklı deilsin sanki :smile::smile:

Zaten dedig8m gibi icindd buyudum akrabalarimiz hep kurtce konuşurlar esimin babasi ardahanli oda cok iyi biliyor ama konusmaz esimin ve kayinvalidemin uzakdan yakinda kirtce diliyle alakasi yok bizde hep turkce konusmusuz ondan ama anlamak guzel etrafimda ki akraba ortaminds falan surekli konusldu icin :sweat_smile:

1 Beğeni

Bende mardinliyim biliyirum hatta yeğenleimin biri 4 biri 3 yaşında onlar da konusyor artık herşeyi anliyilarda

Oh maşallah O zaman Türkçe ile Kürtçeyi karıştırmıyorlar mı ya normalde Türkçe ile Kürtçe ile karıştıran çocuklar çok iyi konuşamazlar o yüzden büyüdüğü için Kürtçe konuştururlar kendileri konuşmayı öğrenirler Hatta

1 Beğeni

Yok kuzum bazen benden daha iyi konusuyolar ikiside evet hem Türkçe hem Kürtçe sürekli konuşuldugu için sanırım ama zehir gibiler maşallah hatta bizim gelin hep der abla kız aynı sen diye :joy::joy:

1 Beğeni

Teşekkür ederim tatlım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet isterdim valla

1 Beğeni

Bn biliyorum biraz

1 Beğeni

Ne güzel :two_hearts:

Neresinden

Merkezi sen

Arada buradan konuşuruzz

1 Beğeni

Ben hepsini biliyorum bir Kürt olarak yazıyorum merak ettiğin bişey olursa yazarsın canim

1 Beğeni

İnşallah canım

O zaman danışaqmı Azərbaycanca? Salam.Necəsən? Hamiləlik necə gedir? :crazy_face:

A. Slm Hahha Azerî bırıyle mesajlasyom iyim iyi gidiyor şükür senın nasıl hamile misin bu arada

Xeyr,hamilə deyiləm.Doğum etmişəm.1 oğlum var 6 aylıq Ömər adında​:smiling_face: @Züleyha

Allh bagışlasın inşallh çok güzel konuşuyon ya seni yerim kız :sweat_smile::sweat_smile::partying_face::heart_eyes::crazy_face::crazy_face:

Ya kızlar bu arada 30 hftlk hamileyim sabah hareketleri vardı oluşumun az dı ama şuan hiç yok anormal değil mi sizce de

1 Beğeni