Sohbet mesajları

Merhaba kızlar, nasılsınız bakalım?
Sohbet mesajları hakkında küçük bir bilgi vermek istiyorum.

Sohbet mesajları 1 ay sonra otomatik olarak silinecek şekilde ayarlandı. Bu yüzden sohbette soru sormak yerine konu açmanız daha mantıklı olacaktır. Çünkü konular hiç bir zaman silinmez. Konu silinmediği için daha sonra dönüp bakabilme imkanınız olur. Ayrıca bulması daha kolaydır.

Oturum açmayan kullanıcılar sohbet menüsünü göremez. Nasıl bir şey olduğunu görmeleri açısından aşağıya ekran görüntüsü bırakıyorum. Sohbette çeşitli odalar oluyor. Kullanıcılar burada whatsapp benzeri muhabbet edebiliyorlar.

1 Beğeni

Hamilelikle ilgili değil diye konu açmayayım dedim. Belki isim ararız dedim. Ondan ben genel sohbete yazdım. Çok da ilgi görmedi :relieved:

Görsel mesajların nasıl (mesaj bölümünün) olduğunu göstermek için içeriği göstermek için değil @Cansu sorun yok yani :grinning:

1 Beğeni

Konu dışı muhabbetin (hamilelik, sağlık, beslenme vs. dışındaki konular) sohbette olması için sohbet konuldu :wink:

Anlamadığım zaman kendimi çok aptal hissdiyorum ama konu dışı muhabbete, dertleşme girer diye düşündüm.
Örnek olsun, hadi arkadaşlar kuşuma isim bulalım diye alakasız konu başlığı açabilir miyim bu uygun olur mu

Bunu sohbette sorabilirsin. Hamilelik ile ilgili bir soru olmadığı için konu açmamalısın.

1 Beğeni

En başta doğru anlamışım aslında hep dogru yere yazmışım. Sizi de yordum kusura bakmayın :blush:
Doğumda ailelerden/eşinizden beklentiniz ne diye sormak istersem bunu genel sohbete mi yazayım

Bunu konu olarak sorabilirsin. Konu (hamilelik) ile alakalı çünkü.
Mesela; “beğendiğiniz bir film, tavsiye edeceğiniz bir dizi varsa yazar mısınız?” soru sohbet konusu :slight_smile:

1 Beğeni

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

1 Beğeni