Merhaba güzel anneler Gazlı içecek, kafein, baharatlı yiyecekler uzak durabiliyorum derken aşırı ısınan şu havalarda soğuk su içmek imtihanım oldu. Asla normal su içemiyorum. Soğukluk arıyorum ister istemez. Soğuk su içtiğim zaman da bebekte ileride gaz olacağını söylüyorlar. Her şeye tamamım ama acaba küçükte olsa soğuk su içebilme ihtimalim yok mudur? Bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen.
Valla canim ben ilk duydum bunu. Ben hic soguk icemem ona ragmen oglum dogdu kolik. Benim doktora boyle seyler sorunca guluyor keyfine bak ne istiyosan ye ic diyo bilmiyorum yani cok fazla takmamak gerekir bence.
Soguk su bebege zarar vermez ama Bağışıklığı düşük annelerde ,boğaz agrisi,və soguk alginligi,yarata bilir. Eğer bunyen soguk suya alisiksa bir sorun olmaz ama alisik degilse ictigin suyun sicak sogukluguna dikkat etmelisin Anne sütüne gaz evet yapa biliyor. Soguk və gazli sular. Ama ben cok tuketirim soguk və gazlı.azaltmalıyım bende.
vAlla ben içiyorum bir zararını duymadm bebeğe , eğer hasta olmazsak bence bi sorun yok. hem hamilelikte aşırı sıcak oluyor mecbur soğuk su
Ben de içiyorum. Bir zararı olacağını sanmıyorum.
@NURAN sen ne dusunuyorsun bu konuda?
İlk hamileliginde soguk və gazli icecek ictinmi?
Dogduktan sonra bebekde gaz yaptımı.yoksa soylenenler yalanmı,her annede olmuyormu.
Zatn dogduktan sonra bebeklerde gaz oluyor.
Gazlı içecek içmemiştim ben ama soğuk su içiyorum valla ve bebeği ilerde olumsuz etkileyeceğini de düşünmüyorum
Anne sutune gaz yapa bilir.
Bu durumu araştirmıştim.
Bende yapmadı ilk gebeliğimde de
Ben soğuk su doğumu zorlaştırıyor diye duydum bu sıcak havalarda da içilmeden duramıyorum
Gaz yapmaz merak etme
Bebegin karnindaki gaz bebegin icme teknigine
Bagli icerken cok hava yuttugu icin.
Yada sutun cok fazla gelirse o da gaz
Yapiyo.
Biberonun agizligi da onemli biberonla besliyceksen.
Bende soguk su icmeden duramiyorum.ve hep su iciyorum uykuya dalan kadar hemde
Hamile.kaldigimdan beri boyle bende
Hepinize teşekkür ederim evet benim de doktorum kızıyor bu tarz sorulara keyfine bak diyor ama malum birçok büyüğümüz soğuk su içtiğimi görünce tepki gösteriyor.
Büyükler ne yapsam tepki veriyor. Hamakta sallanmak istedim annem kızdı. Hamakta tek başıma desteksiz yukarı çıktım kızdı. Bebeğin bilmem ne olur diye konuşup duruyor. En sonunda bugün kızdım
Hamilelikte mumkun oldugunca olumsuz etkenlere
Kulagini tika canini SIkmaktan moralini bozmaktan baska bi bi halta yaramaz.
Icindeki bulundugun durumu en iyisini kendin
Bilirsin.
Bebegin cunki herseyi birebir yasiyo.
Ne kendini yiprat ne bebegini.
Keyfini cikar hamileliginin.
Susunca cok konuşuyorlar
Olumsuzlukları düşünüp bundan sonra gebeliĝimi stresle mi yaşayım bunu mu uygun gorüyorsunuz diyorum. Hayır diyor. Sal beni diyorum