Soğuk hava alışverişi

Merhaba hanımlar soğuk havalar yaklaşıyor. bebeklerinize alışveriş yaparken hangi markaların hangi ürünlerini tercih edeceksiniz

3 Beğeni

Benim bebişim tam kış bebeği Şubat ortası Allah nasip ederse genellikle internetten ve ya e bebek civil gibi markaları düşünüyorum

2 Beğeni

Yeni bir site keşfettim ‘Minicity’ diye. Oranın ürünleri hem uygun hem de çok kaliteli. Ordan almaya başlayacağım

2 Beğeni

Ben o sitelere çok güvenemiyorum buna benzer kendim için bi uygulama indirmiştim ürünler göründüğü gibi gelmedi iade için aradığımda hiç bi şekilde ulaşamadım yani bu uygulama inmiyo bende ama çok güven vermiyo

2 Beğeni

Uygulama olarak yok zaten bu site. İnternet sitesinden alışveriş yapılabiliyor. Rüya’ya da birkaç kıyafet söylemiştim deneme amaçlı ve çok kaliteli çıktı. O yüzden önermek istedim :slightly_smiling_face: Ben de her siteden alışveriş yapmam, güvenemem dediğiniz gibi

7 Beğeni

@NURAN bende hep oradan aldım büyük kızım icinde oradan sipariş veriyorum hep malları gayet kaliteli birde bebegen diye bir yer var kışlık ürünleri çok güzel bu defa orada birşeyler Alicam dön olarakta enucuzbebekmarket.com var burada yine ürünler uygun ve kalitesi iyi bunlar site bu arada uygulma değil

2 Beğeni

Öyleyse bende düşüneceğim teşekkür ederim öneriniz için

3 Beğeni

Faydalı olursa ne mutlu​:smiling_face:

1 Beğeni

Minictynin magazalari var burda gercekten kaliteli ürünleri kizima ordan alirdim genelde oğluşuma da altlı üstlü takimlari ordan aldim cok güzel ve kaliteli

2 Beğeni

Ay çok iyi yaa mağazasının olması

3 Beğeni