6 haftalik hamileyim soguk çay iciyorum hep fuse tea yada İce tea seftali baska icecek icemiyorum cunku hamile olmadan önce kola delisiydim onu bırakınca buna sardim zararlimidir sizce
Evet kola kadar asitli ve zararlı canım kendini bir an önce ayran ve sade kefir e versen iyi olur
Odaa mııı
olsun napalim ayrana devam
tesekkurlerr![]()
Valla içebiliyosan ayran a kefir karıştır iç bacım çok daha iyi
Denicemm ![]()
Evet zararlı. Şeker oranı yüksek. İlerleyen zamanda sıkıntı yapabilir. Gebelik şekeriniz olur. Dikkat edin.
Ayyy bende içiyorum içe tea şeftali bir problem yaşamıyorum
Valla ben ciğer hariç herşeyi yedim içtim ilk hamileligimde de bunda
Kaç haftalık hamilesin
15 haftalık canim
Hee işte içmeye devam ettiğinde hamileliğinin ortalarında mide yanmalların başlıyacak asitten sonra çok sıkıntılı oluyor
Öyle mi bilmiyorum ama çok fazla asidi yok dikkat ederim teşekkür ederim ![]()
Aylarca mide asidi den yemek yemeye hasret kaldım
peynir ekmekle hamileliğimi bitirdim neredeyse ![]()
ICE tea içtiğiniz için mi gerçekten ayyy çekindim şuan
Sizin kaç aylık şuan
Doğurdum canım 4 aylık olduk sadece soğuk çay değil tabii kafein mayalı yiyecekler mahvetti midemi
Yaa masallah ne güzel umarım şuan sagliginiz daha iyidir bebisinizle sağlıklı güzel yıllara
böyle şeylere çok dikkat etmiyorum açıkçası herseyden biraz diye diye ama daha dikkatli olmam gerekiyor doğru söylüyorsunuz
@Ayşecik Hazır soğuk çaylar genellikle şekerlidir. Aşırı şeker tüketimi hem anne hem de bebek sağlığı için risk oluşturabilir. Ayrıca bazı soğuk çaylarda kafein bulunabiliyor. kafein tüketimi düşük doğum ağırlığı ve erken doğum gibi riskleri artırabilir.
Kola içemiyorum fakat bende ice tea içerdim çok. Şu an daha çok yeni hamileyim bende fakat alternatif aradım
pazardan erik aldım, vişne ile kaynattım. İçine bir kaç karanfil, çubuk tarçın ve taze nane attım bir 5 dk aromalarını verdiler sonra içinden alıp süzüp soğuttum. Hem şekersiz hemde olabildiğince katkısız, çok tatsız ekşi vs. gelirse bir kaşık bal eklersin, fikir olsun ![]()