Soğuk Algınlığım

Kızlar acil çözüm onerisi istiyorum 27 haftalik hamileyim bogazlarim cok aciyor yutkunamiyorum geniz akintim da var doktora gitsem ilac yazamicak evde birseyler deniyorum kendimce ihlamur tarhana bal zencefil filan ama iyi degilim acaba sogan sarımsak kaynatip icsem zarari olur mu ne dersiniz

Ben serum takıldım o iyi geldi ve sadece parol verdiler o da 10 mg ama bilmiyorum en azından burun akmami aniden kesti ve biraz daha iyi hissettirdi sonrasında ıhlamur bal limon karabiber ılık suya atıp içtim dut pekmezi yuttum vs derken öksürük hala var ama baya azaldı

1 Beğeni

Canim gecmis olsun bekleme git. Ben geciktim gecmedi antibiyotige basladik serum takildi ve simdi de oksuruk oldum

1 Beğeni

Ben geçen hafta çok kötüydüm, aynı semptomlar… bol su icin, caya limon ve bal koyun, bogaz devamlı nemli kalsın, acile gitmek zorunda kaldim banada parol serum verildi biraz rahat uyudum o gece. Sinüs yıkama kiti aldım, hamilelikte kullanımda hic sakincasi yok, burnumu, genzimi açtı hep baya rahatladım. Ve hep uzandım. Cok sukur bu gunlerde iyilestim :pray:t2: sizde bol dinlenin, bol su icin, cok kotu olursaniz mutlaka doktora gidin, gecmis olsun :pray:t2:

2 Beğeni