Soğuk almışım sanırım memlekete gelmiştik 27.haftadayz boğazım berbat balgam olmuş resmen öksürdükçe öğüresim geliyo hafif ateşim de, var başım çatlıyor karnınım yan tarafları acıyo yatarken dönerken bile, zorlanıyorum bacaklarım dayak yemişim gibi bi taraftan bi tarafa dönerken bazen dönemiyorum kitleniyorum acile gitsem bişey yapmazlar dedim ama geçeceği de yok ne yapmalıyım arkadaşlar bi akıl verin ölüyorum sanki
Ihlamur iç canım,bal, limon ye soğuk içecek içme, süt,ayrandan uzak dur bir süre yoğurt yiyebilirsin,bol bol dinlen,vick sür burnuna ve boğazına boğazını sar başörtüyle ,naneli şeker em canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ,kulak burun boğaz bölümüne ravdevu alıp gidebilirsin ravdevusuz almıyorlar acilde ilgilenir mi bilmiyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun dediğinizi deneyeceğim inşallah kadın doğum acil var burda oraya mı gitsem ki dedim de ultrasona girmek istemiyorum yarın evime dönüyorum cuma randevum var zaten diye
Çok geçmiş olsun canım, ben de hamileliğimin başında çok fazla soğuk algınlığı yaşadım antibiyotik iç demelerine rağmen korkup kullanmadım. Bence mutlaka takibini yapan doktora danış. Balgam için sıcak veya ılık su iyi gelebilir. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Enfeksiyon varsa antibiyotik yazıyor doktor, çocuğa geçmesi daha tehlikeli
Doktor takibimi yapan kendi doktorum değildi ildışında eşimin memleketinde hiçbir kan veya idrar testi yapmadan acilde yazdılar bu sebeple kullanmadım. O yüzden takibini yapan doktora danışmasını önerdim. Benim durumumda şükür herhangi bir sıkıntı olmadı.
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah baş ağrısı geçti şükür öksürük hapşırık burun akıntısı devam ediyor doktoruma sordum bugün kontrolde bol sıvı tüket dinlen başka yapabileceğimz bişey yok dedi
Danıştım bugün randevum vardı şükür bi sorun yok her şey yolunda dinlen bol sıvı tüket önerebileceğim tek ilaç parol onu da istemem kullanmanı dedi bende kullanmam zaten dedim