Soğan kürünü bende yapmak istiyorum nasıl yapcam bugün adet oldum adetten kaç gün sonra yapcam yada kaç gün içicem faydasını gören oldu mu
Adetin başında baslaman gerekir sabah aç karnına soğan suyu bir bardak su içmen gerekir adetin bitişine kadar devam et gerekirse 10 15 gün içilmesi öneriliyor
Bu kur için mor soğan olması gerekir suyun günlük olmasi gerekir taze olmasi daha faydalı
Adetin ilk günü başlıyorsun, aç karnına klasik bir su bardağı ölçüsü suyu cezve de kaynat. İçine soğanı kabuğuyla dörde böl at. Sadece ama sadece 5 dk kaynat fazlası olursa özü kaybolur. Ilıyınca kahvaltıdan önce tek nefeste iç. Soğan suyu rahmi genişlettiği için her ay yapma. Tarih at tam 14 gün yap bırak
Sogan kurunu ben denedim…soyle 3 aydir adet olmuyordum . Ilk once test yaptim negatif cikti . 1 hafta boyunca ac karnina bir bardak soğan kuru ictim . Sonra biraktim …2 hafta sonra dok. Gitigimde hamileydim . 5 haftalikti …sogan kurunu icmeden mi hamile kaldim onun etkisi mu oldu bilmiyorum . Ama soğan kuru enfeksiyona da iyi geliyor diye biliyorum.
Ender Saraçoğlunun soğan kürü diye aratırsan ayrıntılı bir şekilde yazıyor ben o şekilde kullanmıştım, şifa olsun inşallah
Amin inşlah bakarımm
Ben gününe dikkat etmedim düzenli de içmedim ama diyete girip soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım. Toplam 7 8 kilo gitti, soğan kürü aç karnına içiyodum ama 3 4 kez anca içmişimdir. Ablam da soğan kürü yaptığı ay pozitif sonuç aldı. Gerçekten çok etkili olduğunu düşünüyorum. Umarım sende hayırlı hayırlı pozitif sonuçlar alırsın
Ben adetten 2 gün sonra aç karnına gunde 1 bardak içtim 7 gün sonra bıraktım. Yumurtlamaya denk geliyor zaten o tarihlerde ilişki.