Soğan kürü ile hamile kalan varmı?

Merhaba arkadaşlar 5 ay oldu hamile kalamıyorum problem olmamasına rağmen soğan kürü duydum uygulayıp hamile kalan varmı aranızda. Bide kürü nasıl yaptığınızı banada anlatırmısınız rica etsem. :orange_heart:

Yeni mi evlendin

Merhabalar, eğer bir senedir deneyip olmuyorsa o zaman doktora danışmak gerektiği söyleniyor. Tabi çok istiyorsanız direk randevu ayarlayıp gitmeniz de mantıklı. Bir video görmüştüm onu paylaşayım belki mantığınıza yatar denersiniz​:hugs:

1 Beğeni

Bi problemin yoksa soğan kürünü içmene gerek yok ama pkoysan yumurtalıkların gelişmiyor ve enfeksiyonun varsa soğan kürü iyi geliyor çünkü ben soğan kürüyle hamile kaldım bende ki sıkıntılar bunlardı

1 Beğeni

Canım benim problem yoksa kafana çok takmamaya çalış çünkü olmuyor bazen, şöyle örnek vereyim 6 yaşında çocuğum var 1 sene çocuk denedik sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım tamam dedim artık olmucak heralde çocuğumun bütün eşyalarını ya dağıttım ya attım üstünden 2 ay geçti korunurken hamile kaldım​:roll_eyes: psikoloji çok önemli

1 Beğeni

Bence doktorunuza danışmadan bir şey denemeyin. Doktorla işbirliği içinde ilerlemeniz daha sağlıklı olur :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bende adetten sonraki 3.gunden itibaren 10 gün sabah akşam bir kupa içtim diğer ay gebelik haberini aldım. Şifa Allah’tan ama soğanın milyon tane faydası var, zararı yok. Ender Saraçoğlu soğan kürü diye aratırsan ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Umarım seninle birlikte gönülden dileyen herkes güzel haberi alır, dualarım seninle :hatching_chick:

1 Beğeni

Benin arkadaşımda polikistik over vardı yada kist tam hatırlamıyorm. Hamile kalamıyodu. Soğan suyuna başladı şimdi iki yavrusu var peş peşe anlamadan kaldı

1 Beğeni

Soğan kürü rahmi genişletir. Haftada bir için. Her gün içmek iyi değil. Hayıt otu çayı ve civan perçemi daha doğru karar olacaktır. Ve avakodu tüketimi de destekler

1 Beğeni

Ben soğan kürü ile gebe kaldım bana da sorun yok diyorlardı ama basit bir kist bile 7 ay hamile kalmama engel oldu soğan kürünü 2 ay kullandım 2. Ayın sonunda bebiş haberi aldım çok şükür :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Ben de denedim cnm o ay hamile kaldım

1 Beğeni

Soğanı iyice yıka cnm soymadan kır suda kaynat yumurtlama olmadan önce iç aç karnına sabah akşam iç yumurtlama günlerinde içme bak o ay hamile kalabilicekmisin

1 Beğeni