Kızlar 35+1 haftalık hamileyim kaçıncı haftaya kadar soda icmemde sorun yok
Soda içmenin zararı mı varmış ki. Bildiğim zaten günde 1 tane içilmeli
Sade soda her zaman içebilirsiniz
Bilmiyorum ki belirli bir hadtadab sonrası bırakılmalı falan diyorlar da ondan sordum
Bn günde iki şişe de içiyorum rahatlıyorum zararı var mı ki
hayir canim yok 2 sise cok rahat icebilirsin bugun randevum vardi dr um ödemin yok dedi kramp oluyormu dedi sordu hayir olmuyor dedim bana gunluk 2 sise sade maden suyu ic mutlaka magnezyum ilacina gerek kalmaz demisti bende gunde 2 sise iciyorum buna borclusun dedi devam et gunde 2 sise icmeye dedi ne krampin olur nede ödemin olur dedi uyusmada olmazmis o yuzden rahatlikla icebilirsin canim
Aynen öyle
Bende günde 1 tane içiyorum zararı olmadığını bildiğim için . Çok rahatlatıyo mıdemı
Anldm teşekkür ederim cnm ama bn sade içemiyorum meyveli fln içiyorum sade hiç güzel deil madem içiyorum güzel bir şey olsun demi cnm,
canim meyveliyi hic önermiyor ya sekerli ya o yuzden sen yudum yudum sade icmeye calis ne olur meyveli sodanin hic faydasi yokmus daha zarari var dedi sekerli oldugu icin zarar olmasin canim
Tam canım teşekkür ederim mecbur sade içicem
Soda Azerbaycanca ne demek? Qazlı amma sade içecekmi?
sagol canim senin ve güzel bebegimiz icin canim
maden suyu sade
Soda candır yahu tansiyon sorunun yoksa birde taze limon sık reflü hazımsızlık kemiklere faydasından bahsetmiyorum bile afiyet şifa olsun
benim en guzel yanım bu hamilelikte soda icmem oldu daha once kola hastasiydim hamilelikte icemeyince soda ictim gunluk simdi müptelası oldum gercekten soda can icince vücudumun arındığındığını hissediyorum