Soda içmekkk

Kızlar 35+1 haftalık hamileyim kaçıncı haftaya kadar soda icmemde sorun yok

Soda içmenin zararı mı varmış ki. Bildiğim zaten günde 1 tane içilmeli

3 Beğeni

Sade soda her zaman içebilirsiniz

1 Beğeni

Bilmiyorum ki belirli bir hadtadab sonrası bırakılmalı falan diyorlar da ondan sordum

Bn günde iki şişe de içiyorum rahatlıyorum zararı var mı ki

1 Beğeni

hayir canim yok 2 sise cok rahat icebilirsin bugun randevum vardi dr um ödemin yok dedi kramp oluyormu dedi sordu hayir olmuyor dedim bana gunluk 2 sise sade maden suyu ic mutlaka magnezyum ilacina gerek kalmaz demisti bende gunde 2 sise iciyorum buna borclusun dedi devam et gunde 2 sise icmeye dedi ne krampin olur nede ödemin olur dedi uyusmada olmazmis o yuzden rahatlikla icebilirsin canim

3 Beğeni

Aynen öyle

Bende günde 1 tane içiyorum zararı olmadığını bildiğim için . Çok rahatlatıyo mıdemı

Anldm teşekkür ederim cnm ama bn sade içemiyorum meyveli fln içiyorum sade hiç güzel deil madem içiyorum güzel bir şey olsun demi cnm, :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::woman_shrugging::sweat_smile:

1 Beğeni

canim meyveliyi hic önermiyor ya sekerli ya o yuzden sen yudum yudum sade icmeye calis ne olur meyveli sodanin hic faydasi yokmus daha zarari var dedi sekerli oldugu icin zarar olmasin canim​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tam canım teşekkür ederim :blush::blush:mecbur sade içicem :nauseated_face::nauseated_face:

1 Beğeni

Soda Azerbaycanca ne demek? Qazlı amma sade içecekmi?

1 Beğeni

sagol canim senin ve güzel bebegimiz icin canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

maden suyu sade

Soda candır yahu tansiyon sorunun yoksa birde taze limon sık reflü hazımsızlık kemiklere faydasından bahsetmiyorum bile :smiley: :heart: afiyet şifa olsun

1 Beğeni

benim en guzel yanım bu hamilelikte soda icmem oldu daha once kola hastasiydim hamilelikte icemeyince soda ictim gunluk simdi müptelası oldum gercekten soda can icince vücudumun arındığındığını hissediyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni