Sling kullanımı ve marka önerileri

Arkadaşım sen hangisini tercih ettin

1 Beğeni

Sling tercih ettim ama yurtdışı markası benimki arkadaşım. Dayım hediye yollamıştı Almanya’da. Daha denemedim ama

1 Beğeni

Doktor ikinci aydan sonra kanguruya izin verdi sling de o zamandır diye düşünüyorum

1 Beğeni

Slinglerin kangurudan farkı doğduğundan itibaren kullanabilmek. Yani bebek doğduğu andan itibaren sling kullanılabilir. Kangurular için genelde 2 ay beklemek gerekiyor

1 Beğeni

Sling kullanan varmı?Memnunmusunuz?:roll_eyes:

3 Beğeni

Ben sling ve kanguru arasında kaldım baya bi araştırdım chicco iki ürünü birleştirmiş sling gibi olan kangurusundan aldım henüz kullanmadım ama yorumları çok güzel umarım memnun kalırım doğumdan itibaren kullanılıyor, sling gibi bağlanması zor değil ayrıca fikir olur belki koyayım fotoğraf 71kRXIimbhL.AC_SS450

3 Beğeni

Tek başına takabilmek önemli.ben kanguru aldım ama illa birinin desteği olması lazım memnun kalmadim .ee her zamanda yanımda biri yok .Bak bakalım tek başına rahatlıkla takılabiliyormu? @SEB

2 Beğeni

Evdeki 4 kilo kedimle denedim :grinning::grinning: o yaramazla bile çok rahat takılıyor, bebeğimin oturduğu yer hazır zaten kanguru gibi direk oturuyo hatta altta cep kısmı bile var cüzdanı falan koymak için, alttan klips kısmı var direk takıyorsun arkadan kolları da giyilebilir durumda hazır yani sadece sling kumaşıyla yapılmış kanguru diyebiliriz son bağlama aşamasını sen yapıyosun pratik gibi

3 Beğeni

Bende sling aldım inşallah kullanışlı olur yorumları güzeldi

2 Beğeni

Ürün inceleme videosunu attım belki birilerine faydalı olur

3 Beğeni

Çok kullanışlı duruyor

2 Beğeni

Ay inşallah canım ya Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize evlatlarımızla

2 Beğeni

@NURAN sling almıştı tecrübenizi paylaşmak ister misin arkadaşım

1 Beğeni

Amin inşallah :two_hearts:

Bende kullandım ve kullanıyorum slingi cok işime yaradı hele de bebişiniz benimki gibi yaka iğnesii durumunda olursa evde dışarda kurtarıcı oluyo evde bircok işimj o şekilde rahatlıkla yapıyorum

3 Beğeni

Hiç memnun kalmadım çünkü Eylül’ü pek güvende hissetmedim. Aşağıdan kayacak gibi hissedip hep poposunu tuttum ve bu da beni daha çok yordu

Kangurudan yanayım ben de ama hala almadım kanguru

1 Beğeni

Ben de çok kullanıyorum sling. Eğer bebeğinize tek başınıza bakacaksanız inanılmaz hayat kurtarıyor. Kanguruyu sürekli makineye atıp yıkayamam diye sling aldım ilk etapta. Yemek yaparken, temizlik yaparken bebiş hep slingde. Hatta bazen emziriyorum yemek yerken​:sweat_smile:

1 Beğeni

Kizlar selamlar. Bebegim için sling almak istiyorum. Ama okadar cok marka ve cesit var ki insanin kafasi karışıyor. Siz hangisini aldiniz ?

2 Beğeni

İlays Mabel’den aldım ben. Çok memnunum.

2 Beğeni

Neko aldım, ben de çok memnunum​:joy:

1 Beğeni