Sleepy ıslak mendil renklerinin anlamı

Merhaba
Bebek ilk doğduğunda su ve pamuk kullanıcam ama zorda kaldığım zamanlar için de ıslak mendil bulundurmak istiyorum.
Sleepy alıcam ama bir sürü renk var. Pembe mavi sarı. Birbirlerinden farkı nedir?

1 Beğeni

Yenidoğan uyumluluğu ile ilgilidir renkleri diye düşünüyorum ama hepsinin üzerinde de yenidoğan yazıyorsa farklılık olsun diye farklı renklerdedir. Ben arkadaşımda Sleepy dışı pembe olan yenidoğan ıslak mendili gördüm, yenidoğan cildine de uyumlu olabilecek derecede yumuşaktı cidden. Ben de ondan alırım muhtemelen. Paketin dokusu da kumaşımsıydı böyle, farklı bir paket yapılmış

1 Beğeni

Renklerini ben bilmiyorum ama arkadaşım su ve pamuk seni zorlamaz mi? Bebek yaz bebeği ama yine de her seferinde o suyun ılık olması gerekir diye düşünüyorum bir de dışarı çıktığında da zor olmaz mi su ve pamuga alisirsa bir de islak mendili hic istemez :thinking:

2 Beğeni

Bebeğin ilk kakası çok yapışık oluyormuş zor temizleniyormuş. Bebek poposu temizleme pamuğu ile temizlemek daha kolay oluyormuş.
Saklama kabına ıslatıp koyuyorlar o gün boyu yetiyormuş. Ben de bilmiyorum ki ıslak mendil gibi kolaylık ve ucuzluk sağlayabilirsem pamukla devam ederim. Bunaltırsa amaan derim ıslak mendik stoğuna başlarım.
Ebeler siz poponuzu ıslam mendille mi temizliyorsunuz diyor :smiling_face_with_tear::thinking::melting_face::face_with_spiral_eyes:

2 Beğeni

Bende pamukla silmeyi çok duydum herkesin kendi fikri tabiki ama çevremdekiler hep ıslak mendil kullanıyor doğduğundan itibaren bı yan etkisi falan olsa kullanmazlardi illaki @elifdrcnyrk hanıma katılıyorum bence de zorlar seni ama her bebeğin cildi de aynı değil tabiki deneyip görmek lazım

1 Beğeni

Ben de ilk başta kızımda pamuk ve su kullanmıştım ama sadece birkaç gün sürdü. Pamuk popoya yapışabiliyor vs. Uğraşmak istemeyip ıslak mendile geçmiştim. Zaten artık yenidoğanlara göre ıslak mendiller olduğu için zararlı madde içermeyen ıslak mendiller kullanılabilir bence. Ama yine de tecrübe etmek isteyen pamuk ve su da kullansın tabi ki :blush:

2 Beğeni

Ebelere buradan selam :sweat_smile: biz popomuzu ıslak mendille silmiyoruz ama bizim yediklerimizle bebegimizin yediği aynı mi? Onların dışkısı sadece süt oluyor, asitli bi sey degil yani. Bu nasıl bi cevap vermedir ebeler :woozy_face:

3 Beğeni

@elifdrcnyrk Ahahaha :joy: Son kısmı okumak gözümden kaçmış. Ebeler ne demiş öyle :joy::joy::joy: Valla ayıp olmasın da ben popişimi de ıslak mendille temizliyorum, hem de izotonik sulu :joy::joy::joy:

3 Beğeni