Sizi her zaman çocuk gibi hissettiren, çocukluğunuza götüren şeyler nelerdir 🥰

Hadi bakalım Gelsin cevaplar :smiling_face_with_three_hearts:

Balonnnn Evlenirken bile 7/8 tane balonu bilegime bagladi eşim Butun gun benimle dolaştı kuafor fotograf cekimi nikah kiyimi Annem bi tane dogru durust fotografin yok diyor :partying_face: seviyorum ruhum ucus ucus oluyor resmen

Çocukluğuma götüren birşey yok ta çocuk gibi hissettiren bir eşim var Pamuk şekeri :smiling_face:🩷

Salincak​:joy::heart_eyes:

Bizim çocukken babam videolarımızı çekmişti hep o videoları izledikçe hep çocukluğuma giderim sonra o günlere dönesim gelir küçükken hep büyümek isterdim şimdide hep küçüklüğüme gitmek istiyorum :hugs:

Sobanın üstünde kızarmış ekmek kokusu :face_holding_back_tears: ve de kalabalık sofralar :pensive:

Mutlu olduğum her an çocuk gibi hissediyorum o yüzden çocukluğuma gitmiyorum zira oralar karışık :rofl:

kar :snowflake:her yağdığında annemle babamın elımden tutup kaydırdıklarını hatırlarım benim ıcın çok özeldir dört gözle beklerım hep hava durumunda kar yağışlı gosterdıgınde uyuyamam ıcım kıpır kıpır olur :face_holding_back_tears::heart:

Anne evine gidip küçüklüğümden beri sevdiğim şeyleri yemek ve bakarken kullandığım battaniyem Rahmetli babam almıştı:neutral_face::face_holding_back_tears: