Arkadaşlar demir ve vitamin destegi ilaclarina başlandıktan 2-3 hafta sonra çok aşırı kaşınmaya başladım cildimi parcalarcasina uyuz salgını arttığı için önce uyuzum sandım cilt doktoruna gittim uyuz olmadığım söylendi cildimi nemlendirin her gün çok soğuk çok sıcak duş almadim sıvı alimima dikkat ettim ama en son çare olmayınca ilaçların alerji yapabileceğini düşündüm doktor kontrolü ile bıraktım… aradan 3 hafta geçti ve kasintilarim yok denecek kadar azaldi… şimdi tekrar başka demir ve vitamin desteğine başladık ama bence benim demir ilacına alerjim var ve kaşıntıyı o yapıyor aranızda böyle düşünen yada teşhisi koyulan biri var mı
Hamilelikten once hic kullandiniz mi demir ilacı?Bana kasinti yapmadi sadece koku yapiyor lavaboda .Yan etkilerinde varsa veya doktor dediyse buyuk ihtimal ondandir internete bir bakin belki bir seyler yaziyordur.
Merhaba canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun Bende yapmadı ama Dr danış ilacı değiştirebilir
Decavit tek kullanıyorum bilmiyorum nedeni yeni başlamıştım bnde kaşıntı var şuan pazartesi salı gününü bekliyorum heryerim değil akşam başlıyor kollar bacaklar
Hayır yapmadı
Aramıza hoşgeldin @Sevgi35
Gebeliğin hayırlı olsun
Vücudun hassasiyet göstermiş olabilir, ilacı değiştirebilirsin
Aynı şekilde akşam kuvvetli bir kaşıntı oluyor karışık vitamin kullanıyorum ondan da olabilir
Doktorum ilacımı değiştirdi azalmıştı kaşıntı tekrar başladım ilaçlara yeniden kaşınıyorum
Ben önce farklı vitamin kullanıyordum bı problem yoktu benimde akşamları genellikle yatacağım zaman kaşınıyor kolum ve bacaklarım Dr sormuştum normal dedi vücut kuruyor nemlendirici olarak bebek yağı verdi kullanıyorum arada kaşınıyor sende nasıl kabarma veya kızarıklıi oluyor
Tekrar doktorunuza bildirin bakalım, ne diyecek
Merhaba @Sevgi35 hoşgeldiniz bebekler için olan formülden kullansanız fayda eder mi ki
Nedir bebekler için kullanılan formül acaba bilmiyorum ben