Sizde de böyle oluyor mu

Bana bildirim geliyor ekran bu şekilde kalıyor göremiyorum neden acaba?

2 Beğeni

Durumu hemen yönetime bildirdim kısa süre içinde dönüş yapicaz

4 Beğeni

Önceden sohbet kullanıyor muydun?

2 Beğeni

1 2 haftadır kullanıyorum

2 Beğeni

Bir değişiklik yaptım. Ondan olabilir. Bildirimlerin artıkça boşluklar kapanacaktır. Sorun yok.

3 Beğeni

Teşekkür ederim :pray:t2:

3 Beğeni

Geri bildirim için ben teşekkür ederim. Sorun yaşadığında her zaman yazabilirsin

3 Beğeni

@admin kendi açtığımız soruları kendimiz kapatabilme yetkisini yapabilir misin :face_with_monocle::thinking:başka kardeşlerimizinki olmasa dahi kendimizinkini kapatabilsek çok güzel olur aslında :smile:

2 Beğeni

Mevcut sistemde bunu değiştirmek çok fazla değişim gerektiriyor. Mucize Bebek uygulamasını bitirince buna bakabilirim. Notlarımın ardına aldım

3 Beğeni

Çok zahmetli ise kalsın boş yere uğraşmayın , :smiling_face_with_three_hearts:Kolay gelsin

2 Beğeni

Ne gibi değişikler var merakla bekliyorum heyecanladım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Mesela gönderiler altında sadece kalp varya bunun yanında başka tepki emojileri de olacak.

3 Beğeni

Başka neler olucak mesela fısıltı sohbete mesajın geldiğini anca uygulamaya girdiğinrr görüyoruz bildirim olarak gelse mesela :grinning:

1 Beğeni

Evet buda planlar arasında. Güncelleme gerekiyor bunun için :grinning:

2 Beğeni

Doğuma kadar gösteriyor ama bebek doğduktan sonra bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi gelmiyor artık ya bir güncelleme gerekmiyor mu birde bir şey sorucam şimdi ikinciye hamileysek ne olcak onu nasıl yapıcaz mesela :rofl:

1 Beğeni

Mucize Bebek adında yeni bir uygulama yapıyorum şu an 2 ay içinde biticek. Doğan bebek için onu kullanırsın, tekrar hamile! kalırsan mucize anne ile devam :grinning: Mucize bebek böyle bir uygulama henüz yayınlanmadı.

3 Beğeni

Çok guzel ya bayıldım :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni