Bana bildirim geliyor ekran bu şekilde kalıyor göremiyorum neden acaba?
Durumu hemen yönetime bildirdim kısa süre içinde dönüş yapicaz
Önceden sohbet kullanıyor muydun?
1 2 haftadır kullanıyorum
Bir değişiklik yaptım. Ondan olabilir. Bildirimlerin artıkça boşluklar kapanacaktır. Sorun yok.
Teşekkür ederim
Geri bildirim için ben teşekkür ederim. Sorun yaşadığında her zaman yazabilirsin
@admin kendi açtığımız soruları kendimiz kapatabilme yetkisini yapabilir misin başka kardeşlerimizinki olmasa dahi kendimizinkini kapatabilsek çok güzel olur aslında
Mevcut sistemde bunu değiştirmek çok fazla değişim gerektiriyor. Mucize Bebek uygulamasını bitirince buna bakabilirim. Notlarımın ardına aldım
Çok zahmetli ise kalsın boş yere uğraşmayın , Kolay gelsin
Ne gibi değişikler var merakla bekliyorum heyecanladım
Mesela gönderiler altında sadece kalp varya bunun yanında başka tepki emojileri de olacak.
Başka neler olucak mesela fısıltı sohbete mesajın geldiğini anca uygulamaya girdiğinrr görüyoruz bildirim olarak gelse mesela
Evet buda planlar arasında. Güncelleme gerekiyor bunun için
Doğuma kadar gösteriyor ama bebek doğduktan sonra bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi gelmiyor artık ya bir güncelleme gerekmiyor mu birde bir şey sorucam şimdi ikinciye hamileysek ne olcak onu nasıl yapıcaz mesela
Mucize Bebek adında yeni bir uygulama yapıyorum şu an 2 ay içinde biticek. Doğan bebek için onu kullanırsın, tekrar hamile! kalırsan mucize anne ile devam Mucize bebek böyle bir uygulama henüz yayınlanmadı.
Çok guzel ya bayıldım