Sizce ne yapmalı

Kızlar doğumda eşinizin mi yoksa kayinvalidenizinmi yanında olmasını istersiniz annem rahatsız ve kayınvalidem sen cekinirim diye düşünüyorum siz olsanız nasıl yaparsınız

Bence eşiniz kalmalı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim kimsem olmadığı için eşim yanımda olacak özelde doğum yapacağım anlamına gelmiyor Tabii devlette doğum yaparım şim yanımda olmasını istiyorum İnşallah eşim de yanımda olacak

Benim ilk doğumumda annem vardi şuan rahatsız ama kayınvalidem çekiniyorum sezeryan birde benim nasıl yaparım bilmiyorum

O zaman eşin kalsın yanında

1 Beğeni

Bende öyle istiyorum gerekirse uygun bı dilde söylemeliyim

Ben gebe değilim bazen konu açılıyor kaynamin yanında diyorum ya annem ya eşim diye oda bişey diyemiyorr yani ben istemiyorsam bitmiştir

1 Beğeni

Bende bu kafadayim sonuçta sezeyan ve ben afedersin orami burami gosteremem ki en ufak bı tartışma olsa ben baktım denir laf vermek istemiyorum kimseye

eşimi tercih ederim kaynanam ne kadar iyi olursa olsun

1 Beğeni

Siz devlette dogum yapacaksınız dogru mu anladım? Kadın dogum servisine erkek refekatcı alınmıyor.Siz sordunuz mu hastaneye? İstanbul da bu sekilde en azından devlette dogum yapan yakınlarım oldu, bende daha once kist ameliyatı oldum kadın dogum katı diye esimi almadılar sadece kadın kalabiliyor.

@Burcusevgi kayınvalidenizle aranızda ki samimiyete gore değişir. İlk bebeginizse eşiniz yardımcı olamayabilir sonucta bebek bakımı emzirme vs yardım etmesi gerekiyor. İlk bebek degilse deneyim vardır o zmn esiniz de cok zorlanmaz diye dusunuyorum. Hastanede fazla kalınmıyor zaten kv katlanabilecek seviyede iseniz daha iyi olur gibime geldi​:slightly_smiling_face:

Canım benim Ben de geçen gece hastaneye gittim Bir gece hastanede kaldım refakatçi olarak eşim yanımda kaldı durumunu biliyorlardı kimse yanımda yoktu eşim yanımda kaldı

İkinci gebeliğim Allah’ın izniyle samimi olarak fazla değilde hani sürekli konuşuyoruz bı gün aramayim ikinci günü o arar ama yarın öbür gün lafını yaparlar diye açıkçası medet ummak istemiyorum belkide şuan yanlış düşünüyorum bilmiyorum ki :person_facepalming:

Annem kalamayacaksa eşimi tercih ederim ben olsam. Kayınvalidemi de çok severim annem gibidir ama kimse eş gibi olamaz.

5 gün babalık izni var 2 haftada senelik izin kullanicak o yüzden yanımda eşim olucak bende kararımı verdim :blush:

Size destek açısından eşiniz yanınızda olsa daha iyi olur çünkü tuvalete girmesi yürümesi ilk saatler çok zor fakat bebeğin kolayca altını değiştirip üstünü giydirip gazını eşiniz çıkarabilicek mi bunu da göz önünde bulundurun derim

Bu konuyu onunlada daha konuşmadık bakalim onunlada konuşayım yapabilir ilk değil çünkü yapar heralde bilemedim şimdi :blush:

Ablam yanımda kalır yada eşim başkasını istemem ben ki zaten gelende olmaz sanirjm çünkü iki ay önce eltim doğum yaptı kızın kimsesi yok burda eşimin bizden bile büyük yeğenleri var mesela gorumcelrim kimse kalmadı kızın aileside gelemedi ben gebe olmama ragmen iki gün hastanede üç günde evde kaldım yanında üzüldüm durumuna 6 gün eşim eve gel artık dedi sen gebesin yorma kendini dedi