Sizce hangisi

Dalin mi mustela şampuan mı???

Mustela dalinin içeriği iyi değil

1 Beğeni

Acaba mustelanın kokusu nasıldır

Kokusuz gibi çok hafif hissedilen bi kokusu var

Deterjan olarak da uni baby düşünüyorum onunda kokusunu bilmiyorum güzel kokulu istiyorum şampuanı ve deterjanı

Tam bir bebek deterjanı unı baby ben onu kullanıyorum tavsiye ederim kokusu çok güzel tam yeni doğan kokusu var ve kalıcı 2 gün …

1 Beğeni

Peki sadece çamaşır sabunu mu yoksa yumuşatıcada mı alayım yumuşatıcı iyi değil diyorlar kararsız kaldım

Ben yumuşatıcı aldım ama kullanmadım ve 1 yaşına kadar kullanmayı düşünmüyorum alerjiden dolayı bence bir süre sizde kullanmayın

Bende o yüzden ikilemde kaldım çok teşekkür ederim hangi şampuanı kullanıyorsun peki

Dalin kullanıyorum bi sıkıntı olmadı bizde ama ciltte biraz kuruluk yaptı onda da her banyodan sonra nemlendirici kullanıyorum …

1 Beğeni

Mustela kullan bence farklı seçeneğe açıksan Sebamed kullanıyorum doğduğundan beri saçlarını çok uzattı

1 Beğeni

Benim bütün çevremde dalin kullanıyor herkes memnun ama internette hep mustela öneriliyor o yüzden kararsızım

Şöyle söylim hem anane hem babane bize dalin şampuan almış öyle olunca bende hiç farklı bi şampuana bakmadım açıkçası

Anladım ben eczaneden mustela istettim onu kullanıcam başta inşallah memnun kalırsam devam ederim olmazsa dalin kullanırım

Benim deneyimim şu hem dalin hemde unı baby da büyük boy şampuan aldım ve artık sanırım içindeki formu bozulduğu için kızımda konak oldu, size tavsiyem hangi marka alıcaksınız aman hesaplı olsun demeyin küçük boy tercih edin, çamaşır deterjanı da 2 markayı kullandım onlar gayet güzel bu arada, yumuşatıcı tercih etmedim yeni doğmuş bir bebeğin açıkçası yoğun çamaşır kokusuna maruz kalmasını istemedim

1 Beğeni