Sizce hamilemiyim kızlar

Merhaba arkadaşlar ben 12 kasımda adet oldum adetim 4 gün sürdü daha snra yumurtlamayı hesapldık oda bize 22-23 kasımı gösteriyordu biz yeni evliyiz ve eşimle 22-23 kasımda ilk defa korunmasız ilişkimiz oldu sırt üstü yatıp hiç kalkmadım sabaha kadar bugun olayın üstünden tam 4 Gün geçti fakt benim kasıklrımda agrı ve akıntım oluyordu adetime ise daha 18 gün vardı benim kanımı aldılar 3 günde geçse ilişkinin üstünden kanda gebelik varsa ckar dediler 0-5 cıktı bu da hamile olmadığımı gosteriyor fakat bi kaç kişide erkenden kan verddğinde gebelik cıkmamıa daha snrasında deger yükselmiş sizce napmalıyım hamile değilmiyimdir

3 Beğeni

Canım onu sana kim söyledi bilmyorum ben asm de çalıştım hemşireyim öyle bir durum yok döllenenn yumurta rahme yerleşmeden beta salgılamaz en erken 8 en geç 11 gün sonra kanda belli olur bazılarında geç döllenme olursa 14 günü de bulabilir biraz daha bekle

3 Beğeni

Merhaba @Mervedemirr hoşgeldiniz :bouquet: bence biraz daha beklemeniz gerekiyor idrara geçmesi bir 10 günü bulur :innocent: ben de çok heyecanlandım keşke hemen görünse :star_struck:

2 Beğeni

Merhaba canim aramıza hoşgeldin @Mervedemirr arkadasimiz @Aişe cok guzel yorumlamış teşekkür ederim dedigi gibi cok erken bekle biraz daha inşallah sonuc alırsınız :palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :purple_heart: @Mervedemirr

Umarım gönlünce olur herşey ve bir mucizeyi görürsün karnında :blush:

1 Beğeni

ya çok teşekür ederim içimi rahatlattınız

1 Beğeni

umarım oyle bişi olursa burda sizinledr paylasırım dilerim isteyen herkesin olur :heart:

1 Beğeni

cok teşekür ederim umarım öyle olur​:heart:

2 Beğeni

Kendini kasma yeni evlisiniz sonuç ne olursa olsun üzülmeye gerek yok ilk denemede tutabilir de tutmayabilir de bu kötü bir şey değil canım :heartbeat::heartbeat::heartbeat:üzülme sakın

1 Beğeni

Öncelikle aramıza hoşgeldin @Mervedemirr Her şey gönlüne göre olur inşallah Farklı markalardan idrar testi sık sık yapan biriydim hamile kalmışım ama idrarda gözükmüyordu kan tahlili yaptırdım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Yani birazcık bekle ve kesin sonuç verebilmesi adına kan tahlili yaptır :innocent:

3 Beğeni

Bu arada da karnım acayip şiş sebebi sizce nedir kızlar

Şişkinliğin birçok sebebi olur hamileysen bile şimdiden şişkinlik olmaz canım. Gaz hazımsızlık gibi sorunlar olabilir yemeklerden sonra aşırı şişkinlik oluyorsa gluten alerjin de olabilir çok rahatsız ediyorsa gastroenterolojiye görünebilirsin

Kendinde gebeliğe dair belirti arama şu an için adet gününe yakın ve adet gününden sonra sanki her an adet olacakmış gibi aşırı kasık ağrıların olur onun dısında çok nadir göğüs hassasiyeti herkeste görüşmemek kaydıyla lekelenme olabilir bunun dısında belirti olmuyor

1 Beğeni