Gebelik hisediyorum ama bugün test yaptım negatif sonuç aldım adet dönemimde hala glmedi sizce gebemiyim
Adet iki ay olmadıysan baktır hemen çıkmaz testte birde göğüsde adet dönemi şişme ve ağrının dahada artmış şeklinde ağrı oluyorsa midende hazımsızlık ve yorgunluk var ise %70 hamilesin
İdrar testinde çok geç sonuç alıyorsun benim adetim 1 hafta gecikmişti ona rağmen çıkmamıştı en son kandan baktırarak öğrenmiştim. Yani kesin sonuç istiyorsan ilk önce adet gecikmesini bekle daha sonra kanda baktır
Merhaba canım aramıza hoşgeldin @Tülin.s
Bence adet gününü bekle bakalım eğer adet olmazsan en az 3-5 gün içinde kan testi verin o zaman belli olur En kesin sonucu kan testi ile alabilirsiniz
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Hoşgeldiniz aramıza
Regl gününüz geçtikten 5 gün sonra kan testi verin, gebeyseniz çıkacaktır
Merhaba, hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bende regl gelmeden test yaptım negatifti sonra pozitif oldu ama belirtilerim vardı seninde var mı herhangi bir belirtin. Benim en belirgin belirtim göğüs hassasiyetimdi ilk hamileliğimde de öyle olmuştu o yüzden biraz anlamıştım.
Gebelik varmıymış canım ne yaptın
Ben adet olacağım gün yapmıştım testı çok şükür pozitif çıkmıştı aynı bende senin gibi kendimi hamile hissediyordum bence içimize doğuyo annelik iç güdüsü inşallah hamilesindir hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı