merhaba kızlar 25 nisan kimyasal gebelik geçirdim beta hcg 32.69 çıkmıştı. Sonra kanama oldu. Kanamanın 3cü günü test yaptığımda çok çok silik çizgi çıktı. 25 nisandan buraya kadar 20/25 gün geçti meraktan test yaptım adetime 10 gün kala ilk dakikalarda çok çok silik gölge gibi bir şiy fark etdim lakin göz yanılmasıdır diye çöpe atdım ve uyumaya gitdim geldiğimde bi bakayım dedim. Böyle pembemsi bir çizgi çıktı. Uygulamaya göre ovulyasyondan 2 gün önce şübheli cinsel ilişki geçirdim. Sizce gebelik varmı?
Salam canım. Bendede boyle olmusdu hamıle oldugumu oyrendım. Qan analızı ver emın olmaq ucun. InsAllah hamıllelık olur sendede![]()
![]()
Kimyəvi hamiləlik keçirtdim deyə çox qorxuram aybaşıma 10 gün qala çıxdı indi isə 1 həftə qalıb. Bu gün test edəcəm baxım nə çıxır çox həyacanlıyam. İnşəallah bu ay kimyəvi olmaz
Var canmm
Bu kadar erken çıkması normalmi ki?![]()
Evet olabilir
Var canım silik çikmasinin sebebi erken haftada ögrenmen ben iki bebisimide böyle ögrendim
Ya aslında kimyasal gebelikten sonra gebe kalınırmı bilmiyorum. İnseallah kimyasal gebelik olmaz. Teşekkür ederim canim![]()
![]()
İnşallah
herşey gönlünce olsun
1 Beğeni