Sizce doğum başlıyor mu

Kızlar sabahtan beri belimden kasiklarima vuran regl sancısından bir tik fazla olan bir ağrı yaşıyorum yururkende zorluyor baya iki bacagimin arası fena ağrıyor sanki kasiklarimda çok ağırlık hissediyorum . Normalde beklenen dogumjm bugün sizce bu doğum başlangıcı mı ? Açıklik mu oluşuyor acaba ilk doğumum olacak bilmiyorum

2 Beğeni

Açılman falan var mıydı canım nişan yada su gelmesi

Olabilir belki de benim sancım yoktu 7 santim açılma vardı gittim nts’ye bağladılar sancım çıktı ama benim hiç sancım yoktu suni sancı ile yarım saat içinde doğum yaptım zaten

1 Beğeni

Nisan bende eğer afedersiniz sari sumuksu bir şeyler gelip duruyordu 3/4 gündür o da satılıyormuş işaret gibi ama enfeksiyon değil düzenli yapılan idrar tahlillerimde çıkardı zaten burada takipli olduğum doktorum da söylüyordu herkeste farklı olabilir diye… Dün gece dayanamayıp hastaneye gittik nst sancım düzensiz çıktı ama 2 cm açıklık olduğu söylendi tekrar eve geldim. Sanırım biraz daha bekleyeceğim. Yurtdışında yaşadığım için burada direk aktif doğum başlangıcı değil diye yatış yapamıyorlar maalesef sancıların 10 dk da 1 dk uzun süre gelmesini beklemem gerekiyormuş ya da suyumun, nisanimin gelmesi…

1 Beğeni

Kaçıncı haftadasınız acaba

40+2 olduk bugün oglumla ilgili hersey yolunda çok şükür nst sancılarım çıkıyor zaten bakalım her an olacakmış gibi

1 Beğeni

Hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar benimde nişanım sarı sümüksü şekilde 3 gün boyunca günde 1 defa olacak şekilde geldi sonra azar azar suyum gelmeye başladı o yüzden de suni sancıyla doğum yaptım doğum başlıyor olabilir suni sancı almaktansa sancının sıklaşmasını bekleyip öyle gitmek daha güzeli sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

bende de aynı şekilde akıntı geliyor beyaz sarı renk mukus kıvamında acaba nişanmı anlam veremiyorum 34+5 haftalık hamileyim 1cm açılmam çıktı doğum ne zaman olur acaba daha da erken haftam​:smiling_face_with_tear: