Kızlar ben yeni bir aylik hamileyim bir bulantilarim aşırı hafif geçiyor birde iştah kaybı var sizce bu boş gebelik belirtisi mi?
Merhaba aramıza hoş geldin. Hayır bunlar boş gebelik belirtisi değil. Boş gebelik hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki makaleyi okuyabilirsiniz
Ayy nerden çıkardın canım keseyi felan görmemiştir doktor ondan böyle endişe ettin gayet normal daha çok erken aşırı aşırı miğde bulantılarina 7. Haftadan sonra daha çok başlar öyle düşünme sakın bebeğin daha küçük
Kalp atışı felan da duyulmamsitir daha 7 8 . haftalarda duyan var 9. Haftada duyan var
ay allah askina nerden cikartiyosun artik yani yok bos gebelik mi yok şöylemi boylemi allah askina yapmayin kim diyo size doktor bisey demedigi surece gidip internetlerden arastirmayin kendi psikolojinizi bozarsiniz
Evet canım katılıyorum
ay simdi gercekten moda olmus hemen beta hcg bu kadar acaba bos gebelikmi ay belirtilerim yok kimyasal gebelik mi yav bi durun aaaa bi iyi dusunun hamilesiniz doktorunuzu bekleyin dua edin guzel dusunun ay valla gerildim kendi kendilerine stres yapiyolar
Ayn canım Google ye hiç bişey sormayın adamı strese sokar bı kere sen daha kalp atışını duymamisin kese yok 4 5 haftalık hamilesin nerden anladn boş gebelik olduğunu onu çözemedim
Sen böyle her saat kusmak istiyonn heralde yat kalk dua et bulantım azmis burda nice bayanlar var perişan
Oda olur korkma ilerleyen haftalarda dersin ki ilk günlerime kurban ölüyüm
valla ben 28+5 hamileyim toplasan 3 defa kusmusumdur hic olmuyodu bazen hamile oldugumu unutuyordum cok sukur ki perisan olmadim ben halime sukrediyorum sende sukret canim herhalde yatakdan kalkmak istemiyon dua et dua burda ne annelerimiz var su icseler kusuyor
kesinlikle
oda endişeli yeni anne oluyosa ona da bişey diyemez şimdi
benimde ilk gebelik canim stres yaparlarsa bebege yansır rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin canım orası öyle bence de ya takmamak daha iyi
aynen öyle
Neredeyse 15 hafta halsizlik bulantı kusma yaşadım… ölmwk istiyorum diye ağladığım günler oldu… bazıları elindeki nimeti bilmiyor şimdide bel ve bacak ağrısı çekiyorum
İlk olunca insanın aklına her türlü şey geliyor
Yaa gelmesin lütfen daha çok yeni bebeğiniz öyle şeyleri getirmeyin hiç sen dua et bence bulantn az olduğuna çünkü fazlası hiç iyi bişey değil
Fazla takmamaya çalişırım