Sizce Anneliği karşılayan sözcük?🤰🏻

Sence anneliği en iyi karşılayan sözcük nedir?

Fedakarlık​:heart:

8 Beğeni

şartsız , menfaatsiz seven tek insan :heart: Canım Annem​:neutral_face:

4 Beğeni

Meşakkat, uçsuz bucaksız sevgi

5 Beğeni

Biraz kılışe olacak ama… BANA DÜNYAYI KUCAKLA DESELER GİDER ANNEME SARILIRIM… O BENIM MELEĞİM DÜŞTÜĞÜMDE TUTTUP KALDIRANIM

4 Beğeni

Annemin kıymetini daha iyi anlamaya başlıyorum annelik çok zormuş hamileyim ama doğum süreci bile şuan beni düşündürüyor kaygılıyım​:smiling_face_with_tear:

6 Beğeni

Emek herkes uyur sen uyumazsın hasta olur başında beklersin vs vs bi sürü şey

5 Beğeni

Umut :smiling_face_with_tear:

Çocuklarım bana umudu anlatıyor :blush:

6 Beğeni

@NURAN Herşey daha da iyi olacak :pray:t2::heart:

4 Beğeni

Benim empati yapabileceğim bi annem hiç olmadı o böyle hissediyormuş meğer diyemiycem o yüzden ama anneliğin benim için karşılığı GÜÇ :muscle: Yaşadığım ve yaşıyor olduğum bütün olumsuzluklara kötü şeylere dayanma üstesinden gelme gücünü evlatlarımdan alıyorum iyiki varlar :heart::heart::purple_heart::purple_heart:

8 Beğeni

Teşekkür ederim çiçeğim :purple_heart:

3 Beğeni

Güçlüyüz :muscle::star:

5 Beğeni

Fedakar :muscle:t2:

7 Beğeni

5 Beğeni

Sabır ve fedakarlık.

Çünki

Bir soruyu bin kere bile sorsa kızmadan bıkmadan yine cevap verebiliyoruz.

Onun tırnağı dahi incindiğinde kendi canımız yanmış casına üzülüp incine biliyoruz.

4 Beğeni

Anneliği karşılayacak tek bir kelime yok onlarca belki binlerce kelime var. Annem hep derdi anne olunca beni anlarsın diye henüz hamileyim anne adayıyım fakat çektiğim acıları zorlukları anlatamam. Bu kadar ağrı içinde kendimi değil bebeğimi düşünüyorum ona bişi olmasın diye aklım gidiyor. Sanırım annelik 2 ayrı bedende tek beden tek ruh olmak​:cherry_blossom::heart:

3 Beğeni

Annemin canı yandığında benimde yanıyor. Annem ölümü atlattiginda ben yine uzakta hissetmiştim .Annelik çok farklı duygu anlatamıyorum. Bende annemle ayrı bedende tek ruhum :cherry_blossom:

3 Beğeni