Arkadaşlar hamileyken siyah renk kusan oldumu hiç cevap yazarsanız çok sevinirim.bir anda siyah renk kusmaya başladım ama çok kustum bu durumu yaşayan varmı ?
Siyah veyaz kuru kahve gibi kusmak iç kanama belirtisidir korkutmak istemem ama bence doktora gitmelisin
Etrafınızda bu şekilde siyah renk kusan oldumu acaba 4 aylık hamileyim bu arada iç kanama varsada nasıl anlaşılır bilemiyorum
Kusan olmadı ama bu bilgiyi net biliyorum zaten siyah kusmak hiç normal değildir bide hamilesin beklemeden hemen doktora git bence
Gittim doktora acilden geldim şimdi.farkında olmadan kan yutmuşsundur o yüzdendir dedi .inşallah dediği gibidir ama yinede içim rahat değil
Nasıl yani farkında olmadan kan yutmuşsundur ne demek
Geçmiş olsun
Yine de kendinizi takip edin bence. Şimdi nasılsınız ?
Çok teşekkür ederim Kesik kesik nefes alıyorum crp deperim düşmüştü tekrar 25.5 olmuş.notmalde kolay hastalanan birir değilim ama malesef hamile kaldığımdan beri devamlı hastayım. Beyaz kuru dut kürünü deneyecem inşallah işe yarar
Burundan kan akmıştır yada genizden kan akmıştır midene farkında olmadan dedi
Ben kuru siyah hurma yemiştim siyah kustum bide boğazının asası sanki kesik gibi açıyordu öyle birşeyler yemiş ola bilirmisiniz
Yok hayır siyah hiç bir şey yemedim malesef
Geçmiş olsun ama siz bence acile değilde güzelce bir muayene olun .kesinleştirin içiniz iyice rahat etsin
Mide kanaması belirtisi de olabilir ama o biraz daha kahve telvesi kıvamında olduğunu biliyorum. Ayrıca gaitada da siyahlık gözlemlenir. Kullanilan ilaçlara da bakın derim yan etkilerini okuyun. Bol şifalar dilerim
Çok teşekkür ederim Bende öyle yapacam inşallah
Mide kanaması için hangi doktora gidilir bir bilginiz varmı
İç hastalıkları dahiliye sanıım
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Dahiliyeye gitmeniz gerekiyor. Gerekli görülürse gastroenteroloji bölümüne yönlendirir. Midedeki yaralar da sebep olmuş olabilir. Ülser vb hastalıklarınız varsa onlar da sebep olabilir. Sifalar dilerim…
ÇOK TEŞEKKÜR ederim canım Çok kusuyorum .ilk 3 ay sadece bulantın vardı kusma yoktu 3.aydan sonra kusma başladı bu durumu yaşayan varmı acaba
Dahiliyeye gideyim o zaman çok teşekkür ederim