Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3-4 haftalık hamileyim yarın ilk kontrolüme gideceğim inşallah. Ama 2 gündür yüzümde fazlasıyla sivilce çıkmaya başladı sebebini çok merak ediyorum. Sizce sebebi nedir?
Merhabalar hoş geldin Gebeliğin hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün bebek. Hormonlar değişiyor ya ondan öyle olmuştur, benimde sırtımda bir iki anca çıkarken şimdi çokça var ilginç şekilde yaz ayı gibi yağlanıyor cildim
Merhaba bende 6+4 oldum ve alnımda kocaman bir sivile çıktı ve hayatımda sivilce görmeyen biriyim. Hormonlardan oluyor anlaşılan.
Hoşbuldumm Çok teşekkür ederim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun inşallah Hormonlar hemen ilk aydan bu kadar etkiliyor mu insanı ya kendimi tanıyamıyorum bazen biranda kilo alıp oldukça şiştim gören sana ne olmuş diyor tabi bebeğimi söylemiyorum kimseye
Sanırım öyle oluyor. Ama çok etkiliyor şaşkınlıkla izliyorum bedenimde olan değişiklikleri tabi bir yandan sebeplerini araştırıyorum
Teşekkür ederim şimdi görmeye gidiyorum bebişi hormonlar öyle değişiyor ki bir bakıyorsun gazmansın hahaha umarım sende olmaz öyle bir şey ama kendi vücuduna sen bile şaşırıyorsun
Sonrasında düzelirse inşallah çok kafama takmam
Ayyy ne güzelll yarında ben görürüm inşallah ben şimdi bile gaz şişkinliğinden duramıyorum kasık bel ağrısı karın şişliği öldürüyor beni
Yolun başı böyle olsun da devamında olmasın inşallah, bol bol dinlen
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için inşallah hepimiz için güzel olur bu tatlı serüven
Hepimiz için yolun sonunda cilt bakımı bekliyor bence
Hormonlardan canım . Ergenlıgımde gormedıgım sivilcelerı bende şimdi görüyorum . Benımde başım dertte gecmıuo bi türlü sureklı çıkıyo
Gebeliğiniz hayırlı olsun benimde o haftalarda başladı hatta şuan 13 haftalığım hala sivilce akne oluşuyor hamileyz diye herşeyde kullanamıyorum doğal içerikli krem kullanmak daha iyi oldunu düşünüyorum
Bende doğumdan sonda direk cilt bakıma gidecem
İnşallah geçer canım ne diyelim zafere giden yolda çekilen çile kutsalmış
Çok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun doğal içerikli bildiğiniz kremler var mı acaba
Merhaba beta değeriniz kaç çıktı
Merhaba 105.46 çıkmıştı iki hafta önce tekrar kan vermedim yarın hem kan vereceğim hemde ultrasona gireceğim
Benimde 127 çıktı iki gün önce, hemen hemen aynı dönemde hamile kalmışız son adet tarihiniz ne, benimki 9 Şubat
Benimde 2 şubattı. Acaba ultrasonda şimdiden görünür mü merak ediyorum