Sivilce akne

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3-4 haftalık hamileyim yarın ilk kontrolüme gideceğim inşallah. Ama 2 gündür yüzümde fazlasıyla sivilce çıkmaya başladı sebebini çok merak ediyorum. Sizce sebebi nedir? :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhabalar hoş geldin :smiling_face_with_three_hearts: Gebeliğin hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün bebek. Hormonlar değişiyor ya ondan öyle olmuştur, benimde sırtımda bir iki anca çıkarken şimdi çokça var ilginç şekilde yaz ayı gibi yağlanıyor cildim​:melting_face::face_exhaling:

1 Beğeni

Merhaba bende 6+4 oldum ve alnımda kocaman bir sivile çıktı ve hayatımda sivilce görmeyen biriyim. Hormonlardan oluyor anlaşılan.

1 Beğeni

Hoşbuldumm :star_struck: Çok teşekkür ederim :heart_eyes::heart_eyes: sizinde bebeğiniz hayırlı olsun inşallah :innocent: Hormonlar hemen ilk aydan bu kadar etkiliyor mu insanı ya kendimi tanıyamıyorum bazen biranda kilo alıp oldukça şiştim gören sana ne olmuş diyor tabi bebeğimi söylemiyorum kimseye :grin::grin:

1 Beğeni

Sanırım öyle oluyor. Ama çok etkiliyor şaşkınlıkla izliyorum bedenimde olan değişiklikleri tabi bir yandan sebeplerini araştırıyorum :grin::grin:

1 Beğeni

Teşekkür ederim şimdi görmeye gidiyorum bebişi :smiling_face_with_three_hearts: hormonlar öyle değişiyor ki bir bakıyorsun gazmansın hahaha :smiley::smiley: umarım sende olmaz öyle bir şey ama kendi vücuduna sen bile şaşırıyorsun :face_exhaling:

1 Beğeni

Sonrasında düzelirse inşallah çok kafama takmam :grin:

Ayyy ne güzelll yarında ben görürüm inşallah :grin: ben şimdi bile gaz şişkinliğinden duramıyorum kasık bel ağrısı karın şişliği öldürüyor beni :melting_face:

Yolun başı böyle olsun da devamında olmasın inşallah, bol bol dinlen​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için inşallah hepimiz için güzel olur bu tatlı serüven :grin::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hepimiz için yolun sonunda cilt bakımı bekliyor bence :grin::grin:

1 Beğeni

Hormonlardan canım . Ergenlıgımde gormedıgım sivilcelerı bende şimdi görüyorum . Benımde başım dertte gecmıuo bi türlü sureklı çıkıyo :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Gebeliğiniz hayırlı olsun benimde o haftalarda başladı hatta şuan 13 haftalığım hala sivilce akne oluşuyor hamileyz diye herşeyde kullanamıyorum doğal içerikli krem kullanmak daha iyi oldunu düşünüyorum

1 Beğeni

Bende doğumdan sonda direk cilt bakıma gidecem :sweat_smile:

2 Beğeni

İnşallah geçer canım ne diyelim zafere giden yolda çekilen çile kutsalmış:smile::smile:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun :innocent::smiling_face_with_three_hearts: doğal içerikli bildiğiniz kremler var mı acaba

1 Beğeni

Merhaba beta değeriniz kaç çıktı

1 Beğeni

Merhaba 105.46 çıkmıştı iki hafta önce tekrar kan vermedim yarın hem kan vereceğim hemde ultrasona gireceğim

1 Beğeni

Benimde 127 çıktı iki gün önce, hemen hemen aynı dönemde hamile kalmışız son adet tarihiniz ne, benimki 9 Şubat

Benimde 2 şubattı. Acaba ultrasonda şimdiden görünür mü merak ediyorum