- Haftadayiz bebek su an 1 kilo aşırı derecede sırt agrim var çok fazla ayakta duramıyorum 15 dkdab fazla ayakta durunca sırt agrim artıyor. Bir de çok öksürük var oksurdukce kaburgaların ağrıyor siz de de bu sıkıntılar oldu mu nasıl geçer kimse ilaç da verniyir bitek parol verdiler obda çok etki etmedi
Aybi sorun bendede var canım geceleri uyuyamıyorum megnezum verdiler sadece oda işe yaramıyor sıcak su torbasi koyuyorum sırtıma ama oda pek fazla fayda etmiyor çok zor gercekten
Bolca dinlenin. Bebek büyüdükçe bele baskı yapıyor. Bele de ağırlık yüklenince ağrıyor. Çok ayakta durmamaya çalışın
Benim tam omur iligimin ortasında ağrı oluyo halsizlik bide bı süre ayakta kalınca baş dönmesi mide bulantısı gerçekten çok sıkıntılı sonlara doğru ağır geciyo sanırsam
Geçicek buna odaklanmaya çalış benim de sanki belimde hançer var gibi yatılmıyor kalkılmıyor ama düzenli yürüyüş iyi geliyor eğer anlık çözüm istersen plates otur orada kalça haraketleri yap doktorun izin verirse tabi benim anlık çözümüm nu oluyor çoğu zaman hafifletiyor anlık bile olsa 1 dk ağrı da azalma dinlemem için iyi geliyor kesinti olduğunda şükür ediyorum. Ve Magnezyumu peynir yedikten hemen sonra içme etkisini azaltıyormuş ayrıca çay günde max 2 bardak içilecek yoksa oda vitaminleri emdiği için daha ağrı vs olabiliyormuş. Hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım bebeklerimize inşallah
Ayy canım seninle aynıyız benim 27+1 ve aşırı sırtım ağrılırdu gece olusn istemiyordim yatarken çiş ve sırt ağrısından uyuyamazdım. Magnezyum verdi suya atılan değil tabi, dahiliye yazdı bana. Tabiki 1 gündür ğiçi uyurken sırt ağrım olmuyor, benim gün içinde değil de yatarken oluyor… Siz gün içinde kısa aralıklarla bence uzanın magnezyum alın
Benim de yatarken sırt ve kalça agrimm var , eski derin uykuları özledim hap şeklinde olanın adı ne ? Bana da toz şeklinde olandan iki doz iç dedi
Ben tecrübelerimi yazmak istedim 23 haftalığım 24 e gircem yarın ben ılık duş alıyorum ve reparil jel kullaniyorum daha çok birde her gece yatmadan mutlaka muz tüketiyorum birde şunun da çok etkisi var çok araştırdım gün içinde çok fazla eğilip kalktığınızda iş yaptığınızda ağri yapar diyorlardi gerçekten doğruymuş cokca dinlenmemiz lazım
Birde ek olarak ben minerallli su tüketiyorum rahatsız olduğum icin bağrsaklarmdan soda tüketemiyorum tercihinize bağlı ikisinden birini tüketin derim öneri olarak çok yaşadım sizde faydalanın isterim
Aynı şekilde benim de öyle gece en çok agriyo tam omur iligimin ortası gerçektrn çok zor
Aynen öyle bi an evvel gecer ağrılarmz insallah ama reparil jeli öneriyorum ben çoğu gece onu sürüp yatıp daha rahat uyuyorum
Nerden alabilirim dediğiniz jelii
Ben sağlık ocağina yazdryorum her eczaneden bulabilirsiniz
Gebelikte kullanmak uygunmu
Ben kullaniyorum sağlık ocağındaki drum kullanamazsın demedi bayadir kullaniyorum bir zararını görmedim sadece sırta sürdüğümüz için bişey olmaz bence zatem Allahim onu koruyor elhamdülillah