Merhabalar arkadaşlar ankara sincan koru hastanesinde dogum yapan var mi aranizda bilgi verirmisiniz bana nasil bir yer hemşireler falan iyi mi ?
@ankara-anneleri bu hastaneye giden var mı aranızda?
merhabalar ben sincan koruda dogum yaptim sezeryan olarak cok cok memnun kaldigim bir hastane hemsireler ilgi alaka cok guzel cok guler yuzluler ve yardim severler memnun kalacaginizdan eminim tekrar dogum yapsam yine ayni doktorum ve yine ayi hastaneyi tercih ederim pisman olmazsiniz
Canım çok teşekkür ederim yorumun için cok fazla olumsuz yorum aldim bilen birine sormak istedim doktorunuz kimdi acaba ogrenebilir miyim ? Ben eryamandayim fatma yazici yilmaz doktoru buldum özel yeri var çok iyi diyorlar dogumu orda yaptiriyormus kafam çok karisik
olumsuz yorum yapmalarina cok sasirdim dr.um Huseyin pehlivan dı eryamanda ozelde sincan koru ile anlasmali dr um mukemmel ötesi idi bilgisi herseyi cok profösyonel birde cerrahisi eli cok hafif ben ameliyattan ciktigim gibi yurudum ve evde hic yatmadim geldigim gibi eve is yaptim ne aci ne agri hicbirsey yoktu hastane dese mukemmel hemsireler ilgi alaka yardim cok fazla 10 kez dogum yapsam 10 undada Hüseyin pehlivan ve sincan koru tek kelimeyle
Teşekkür ederim canım
rica ederim