Sincan egitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan anneler var mı? Varsa ilgilenmeleri nasıl,odalar kaç kisilik? @ankara-anneleri
Bende çok merak ediyorum gerçekten
Bı tanıdığım orda doğum yaptı ve hiç memnun kalmadığını söyledi.Tam bebeğin başı çıkmışken sandalyeyle farklı bı odaya almışlar.İlkini şehir Hastanesi’nde doğurmuştu orda hemen yattığım yeri doğumhaneye cevirmislerdi dedi.
Bende orada doğum yapmayı düşünüyorum ama nasıllar hiç bir fikrim yok. Doktorlar gayet ilgililer, ebeler nasıldır hiç bilmiyorum…
Eryamanda mı bu dediğiniz hastane. Yengem orda doğum yaptı cuma günü şu an hala hastanede bebek küvezde kanda enfeksiyon var tedavi görüyor. Çok memnun hemşirelerden doktorlardan ilgilerinden. Yeme içme dahi
Hayır eryamanda değil sincanda
Ben doğumhaneyi gezdim normal doğuracaksanız sancınızı çektiğiniz odada doğumunuz da oluyormuş Odanın içinde banyosu da var ufak buzdolabı, tv, refakatçi yatağı, eşyalarınızı koymak için dolap var. Gayet makul bence
Bende bu hastanede doğum yaptım. Gayet memnun kaldım. Mahremiyete çok özen gosteriliyor ve personel çok tatlı.
ANCAK eğer SEZEYAN doğum YAPMAYACAKSANİZ bilmelisiniz ki REFAKATÇİ YASAK Ve odanızda doğum YAPMIYORSUNUZ. Odanızda sancı sürecini geçirip doğum anında aynı koridordaki doğum odasına alınıyorsunuz.
Hanigi hastane burasi
Bize öyle anlatılmadı belki yeni yürürlüğe giren bir şeydir siz haziranda doğum yaptınız sanırım. 2 gün önce bize bu şekilde anlatıldı doğum katını da gezdirdiler hatta suda doğum da gelmiş ama daha faaliyete girmemiş. Bir tanıdığım da geçen hafta burda doğum yaptı aynı anlttığım şekildeymiş
Sincan eğitim araştırma hastanesi
Olabilir… ben 13 Haziran’da doğum yaptım. Değişiyor demekki baazi kurallar
Normal doğumda refakatçı alıyorlar mı bilginiz var mı
Evet alınıyor normal doğum olursa 12 saat sezeryan olursa 2 gün kalıyorsunuz
Teşekkür ederim