Kızlar selamm o kadar mutluyum ki silikon uçla emzirmeyi bıraktık kendi mememi alıyor artık prensesimm Aslında silikon uçla emzirmem başlı başına bir hataydı. Hastanede göğüs ucun yok diyerek aldırıp kullandırmaya başladılar ama halbuki vardı uğraşmak istemedi hemşireler. İlk 20-25 gün herşey güzeldi ama daha sonra bebek hareketlendikçe kullanması daha da zor hale geldi , hele son zamanlarda eliyle tutup yere atıyodu , ağzıyla tutup atıyodu derken kafaya koymuştum bırakmayı. Etrafımdaki herkese sordum hatta @Cansu ile yan yana emzirdik , onunla da emzirme konusunda baya bi konuştuk. Kendim de sürekli deniyordum ama inatlaşıyordu ve ağlama krizlerine giriyordu. Kıyamayıp silikonla emziriyordum. Tam 2. Ayımızın dolduğu gün yani 29 eylülde sadece kendi mememi verdim tabiki tepki gösterdi gene ağlama krizine girdi ama pes etmedim zıpladım pış pış yaptım onunla konuştum derken baktım emiyo. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ve o günden beri de silikonu hiç kullanmadık. Silikonla emzirdiğim için memem hiç acımıyodu ama şuan felaaaaket bi acısı var . Olsun kızım için katlanırım Bu mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim. Eğer silikonla emzirip bırakmak isteyen varsa bana yazabilir başka neler yaptığımı yazıp yardımcı olmak çok isterim
Göğüs ucum çok küçük ve o kadar zorlanıyorum ki.Bebeğim hala 3 günlük. @Cansu Önerdiği bir taktikle çıkarmaya çalışıyorum şimdilik sanki yavaştan işe yarıyor
İnan aslında göğüs ucu çok önemli değil , önemli olan kahverengi kısmın tamamını ağzına alması
Çok sevindim, mücadelenin karşılığını alabilmişsin. Bol bol emişin bebişinle, keyfini çıkar şimdi bol bol Yarasın sütlerin prensese
Gerçekten çok güzel mücadele edip bırakmaman çok iyi
Teşekkür ederim canımm
Teşekkür ederim canım benimm
Ben oglumda o yanlislari yaptim ve oglum meme reddi yapdi bi daha mememi almadi ne yapsamda istemedi ama kizimda kafaya koydum sadece kendi mememi vericem ne olursa olsun senide tebrik ederim basarmissin
Teşekkür ederim, seni çok iyi anlıyorum inşallah tekrar bu kötü tecrübeyi yaşamadan kendi memenle kızçeni emzirirsin
Harikasın Aden’ de sen de çok mücadele ettiniz harikasınız meme ucu kremi ve sütünden sür. Rahatlatır. Meme ucun uyum sağlamaya çalışıyor @FidanUğur kendimi bir an emzime danışmanı gibi hissettim teşekkür ederim hanımlar her şey gönlünüzce olsun
Memem kanamış, acaba emzirirken bebeğin ağzına kan gidiyor mu bi zararı olur mu @Cansu
@Cansu seninde çok katkın oldu bana teşekkür ederim
Elinle meme ucunu bastırdığında kan geliyor mu? Bende de yara olmuştu ama aktif kanama yoktu.
Rica ederim
Benimde hastanede meme ucun sert diye silikon uc taktirdilar suan 6 gunluk bebegim ve kendi mememi verdigimde asla almiyor ugrasiyorum ama aglayip sinirleniyor bende ne yapacağimi sasirmis durumdayim
Merhaba,25 günlük olduk göğüs ucum yok diye silikon kullandım şu an bir türlü göğsümü emmiyor o olmadan,farkına varmaya baslayinca emmeyi bırakır diye korkuyorum ,neler yapmalıyım?
Tebrik ederim oncelikle daim olsun. Memenin ucunu emzirmeden once radyo ayari yapar gbi uyari verirseniz o cikar bi deneyin derim bir ebeden duydum kendim de denemistim bir meme ucu yok bende. Bide zeytinyagi sürüp uzerine poset veya streç gecirin rahat edersiniz