Kızlar son adet tarihim 18 haziran dün beklenen adet günümdü. Son bir haftadır da adet sancısına benzer kasık ve alt karın bölgemde sancılar vardı dün bıçak gibi kesildi ağrılar. Bugünde adet olmayınca test yaptım akşam üzeri silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde fakat tlfn kameram çok kötü kamera da belli olmuyor. Hamilelik var mıdır sizce? Testi ne zaman tekrarlayaym yada kan da nezman baktırsam doğru sonucu alırım.
İki gün sonra tekrarla canım eğer hamileysen testte köy ulaşmak olur
Teşekkür ederim canım
Direk git kan ver canım çıkar zaten kanda silik çıktıysa büyük ihtimal hamilesin bende ilk gebeligimi adet gününde öğrenmiştim aynı senin gibi silik çıkmıştı . Gidip kan verdim hemen
İnşallah hamileyimdir çok istiyorum
pazartesi günü kan vereceğim. Birde yarın sabah testi tekrarlamayı düşünüyorum ben akşam üstü ypmştm yarın sabah ilk uyandığımda yapmak istiyorum bu sefer ![]()
Canım testin markası ne
Testin markasını bilmiyorum ovulasyon testinin yanında gelmişti üzerinde isim yazmıyor
Anladım canım ben aralıklı günlerle test yaptım geçen ay erken testler hepside silikti ama adet oldum inşallah sen hamilesindir Canım
İnşallah
gününüz geçmişmiydi peki yoksa geçmeden mi test yaptınız
Geçmeden yaptım geçen yıl evliliğimin 4. Ayında hamile kaldım 5 gün gecikme ile öğrendim ama 7 haftalıkken gelişimi durmuş kürtaj oldum
Allah gönlüne göre versin canım benim inşallah öyledir ![]()
![]()
Çok geçmiş olsun. Benim günüm geçti oyuzden umutlandım. Sürekli adet olcakmş gibi sancım vardı 1 haftadır oldum olcam diyordum tam günü gelincede bi anda bıçak gibi kesildi sancılar
umutlandım oyuzden. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ![]()
![]()
Çok sağol inşallah öyle olur 2 yıldır bekliyorum bu haberi ![]()
Adet oldunuz mu acaba