Sıkı can iyidir derler 🙈

Merhaba hanımlar canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz :smiley:

Add Bored To Death GIF by Travis

5 Beğeni

Mucize anneye giriyorum birde oyun oynuyorum telefonda ya sen?

2 Beğeni

Bu ara eski dizilere sardım Melekler Korusun onu izliyorum

3 Beğeni

Mucize Anne’ye girip sohbet ediyorum daha sonra evlatlarımla oyun oynuyorum :hugs::face_with_hand_over_mouth::two_hearts:

3 Beğeni

Ben de ya burdayim ya annemi ariyorum ya esimi ariyorum ya da oyun oynuyorum müzik dinliyorum bazen ev isi varsa zaten ev isi yapmaya calisiyorum… bugun gercekten hem sıkıcı bir gundu hem agrilarim vardi hem de cok halsizdim :face_holding_back_tears: viiyyyy yine de Rabbimme şükürler olsun :heart_eyes:

1 Beğeni

Bende hamileyken hep eski dizileri izlerdim ya

2 Beğeni

Bebeğimden vakit buldukça mucize anneye bakıyorum

2 Beğeni

Ayy onun hastaym özellikle Yıldız endooo halite gıcık oluyorum :nerd_face:

Güzel oluyor bide tuşlu telefon kullanıyorlar böyle teknoloji baya gelişmiş diye düşünüyorum

1 Beğeni

Canım sıkılmaya vakit bile bulamıyor​:yawning_face:

1 Beğeni

Çok güzel ya komik bide

1 Beğeni

Kitap okuyorum ya da buraya giriyorum :grin:

2 Beğeni

Sen ne yaparsın arkadaşım ?

1 Beğeni

Uyku tutmaadı beni de . Sabah namazı na kalktım dua ettim sizler içinde. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah :palms_up_together:

3 Beğeni

Bu aralar sıkılmaya bile vaktim olmuyor :grimacing: ama genelde arkadaslarımla sohbet ederim reels videoları izlerim netflixden yada exxenden diziler izlerim :smiling_face::smiling_face:

Allah razı olsun canım benim :two_hearts::palms_up_together:t2:

Çocuklara ders çalıştırıyorum, ev işlerim varsa yapıyorum. Arada buraya girip merak ettiklerime ya da gözüme çarpan konuları okuyorum. Annemi,kız kardeşimi arıyorum. Gün içinde eşimi aramadan duramıyorum,bu hamileliğimin verdiği birşey sanırım öncesinde bu kadar sık aramazdım böyle işte :relieved:

Ben mucize anneye geliyorum ya da film izliyorum

1 Beğeni