Merhaba annişler, bebek bakımında en sık kullandığınız eşyalar hangileri? Hem hamişlerimize de faydası olur
Bizim ana kucağı, emzirme yastığı ve emzik. Bu ana kucağını yapan bin yaşasın mutfakta buyük kurtarıcım oldu. Bu yatay ve dikey olabilen ana kucağı ile kraft ana kucağını birleştirseler harika olur. Emzirme yastığını her yere taşıyorum bana cok kolaylık sağladı
Babynest, puset ve odadan odaya taşınabilen bebek bakım eşya çantası (şu keçe olanlardan). Bunlar kurtarıcı cidden
Bizde de ana kucağı ve oyun halısı çok yardımcı oldu. Ama birini seçeceksem anakucağı derdim, sayesinde kahvaltı yapabiliyorum çünkü Organizer evet herşeyi toplaması çok iyi gerçekten
Pusetin en çok sallanma ozelliĝini mi sevdin? Ben o çantayı kullanmayı benimseyemedim. Bir ay odada durdu sanki toz topluyor gibi. Benim mavi ayıcıklı içine karton koymuşlar yıkayamıyorum. Sildirip dolaba kaldirdim
Oyun halısı bugün baktım, beğendim bir tane. Alacağım en yakın zamanda. Artık dikkatini çekiyor öyle şeyler
Kesinlikle sallanma özelliği çok kurtarıcı benim için. Yemek yaparken ya da mutfakta işim varken bir ayağımla onu sallayıp ellerimle de işlerimi yapabiliyorum. Kısa süreli de olsa oyalıyor O halim çok komik görünüyor ama
Kendimi çok fonksiyonlu robot gibi hissediyorum

Sen konuş, biz dinlemekten keyif alıyoruz Aynı modeli seçtim ben de
Maşallah yakışıklıya
İki model arasında kalmıştım diğeri de kenarları katlanan ya da açık kullanılan bir modeldi daha büyük. Sonra gerek yok heyula gibi şeye diye düşünüp bunu aldım iyi ki de bunu almışım. Ayakları çok hareketlerli bizimkinin doğduğundan beri bu böyle hatta basa basa bozdu bi tuşunu Teşekkür ederim güzelim
Valla senin ve @Cansu nun azmine hayranım burayı hiç aksatmadınız onca zorluğa rağmen maşallah
Ben biraz tembel kaldım yanınızda
Estağfurullah öyle deme Stres atıyorum burda, iyi geliyor böyle güzel arkadaşlıklar kurmak
Keşke aynı şehirde olsaydık. İnsana her zaman denk gelmiyor böyle kafa dengi insanlarla buluşmak Stres atmak demişken öyle ihtiyacım var ki
Yaaa, duygulandım böyle söylemene Keşke arkadaşım keşke ama olsun, en azından bulunduğumuz şehirlerde birer kapımız var hepimizin. Güzel dostluklar kurduk burda
Daim olsun
Oyun halısının geniş olanından memnun oluyorlarmış sen hangi modeli sevdin? Bizim yer çok soğuk yeni evde düzenleme yaparım dedim. Şuan aktiviteleri koltukta oluyor
Ben de kendimi ahtapot gibi hissediyorum
Maşallah size Efe ne çabuk büyüdü geceleri seni uyutmaya başladı mı
Ben de burayı çok sevdim seni aramızda görmek de çok mutlu ediyor
Sonradan yeni yazdıklarıni da gördüm Eylül kuş güzel günlerde kullansın
Esma’nın attığı bu modeli alırım büyük ihtimalle. Çok büyük bir şey almam diye düşünüyorum