Sık kullanılanlar

Merhaba annişler, bebek bakımında en sık kullandığınız eşyalar hangileri? Hem hamişlerimize de faydası olur :baby_bottle:

3 Beğeni

Bizim ana kucağı, emzirme yastığı ve emzik. Bu ana kucağını yapan bin yaşasın mutfakta buyük kurtarıcım oldu. Bu yatay ve dikey olabilen ana kucağı ile kraft ana kucağını birleştirseler harika olur. Emzirme yastığını her yere taşıyorum bana cok kolaylık sağladı

4 Beğeni

Babynest, puset ve odadan odaya taşınabilen bebek bakım eşya çantası (şu keçe olanlardan). Bunlar kurtarıcı cidden

3 Beğeni

Bizde de ana kucağı ve oyun halısı çok yardımcı oldu. Ama birini seçeceksem anakucağı derdim, sayesinde kahvaltı yapabiliyorum çünkü :smiling_face_with_tear: Organizer evet herşeyi toplaması çok iyi gerçekten :ok_hand:

2 Beğeni

Pusetin en çok sallanma ozelliĝini mi sevdin? Ben o çantayı kullanmayı benimseyemedim. Bir ay odada durdu sanki toz topluyor gibi. Benim mavi ayıcıklı içine karton koymuşlar yıkayamıyorum. Sildirip dolaba kaldirdim

1 Beğeni

Oyun halısı bugün baktım, beğendim bir tane. Alacağım en yakın zamanda. Artık dikkatini çekiyor öyle şeyler :heart_eyes::grin:

2 Beğeni

Kesinlikle sallanma özelliği çok kurtarıcı benim için. Yemek yaparken ya da mutfakta işim varken bir ayağımla onu sallayıp ellerimle de işlerimi yapabiliyorum. Kısa süreli de olsa oyalıyor :joy::joy: O halim çok komik görünüyor ama :joy::joy: Kendimi çok fonksiyonlu robot gibi hissediyorum :joy:

2 Beğeni

Ayak tarafında da müzik çalan ya da sadece basıldığında ses veren (iki fonksiyonlu demek istiyorum burda :woman_facepalming:t3:) tuşlar var. Asılı oyuncakları değiştiriyorum zaman zaman. İlk zamanlar bi 20 dk falan oynuyodu ama sanırım 4 ay atağına girdi mümkün değil kucağımdan başka yerde durmuyo. Ayaklarımın bu kadar işe yarayabildiklerine şaşırıp duruyorum​:sweat_smile::sweat_smile: Bişey diyim mi cennet boşuna annelerin ayakları altında değil kızlar. Kendimizle cidden gurur duyalım o tiz sesleri de duymazdan gelelim valla. Ve yazarken farkediyorum çok konuşasım gelmiş benim konuyu da berbat ediyorum galiba yok yere uzatıyorum yazmayı, bak hala :woman_facepalming:t3:

4 Beğeni

Sen konuş, biz dinlemekten keyif alıyoruz :heart_eyes: Aynı modeli seçtim ben de :heart_eyes::grin:

Maşallah yakışıklıya :heart_eyes::kissing_heart:

2 Beğeni

İki model arasında kalmıştım diğeri de kenarları katlanan ya da açık kullanılan bir modeldi daha büyük. Sonra gerek yok heyula gibi şeye diye düşünüp bunu aldım iyi ki de bunu almışım. Ayakları çok hareketlerli bizimkinin doğduğundan beri bu böyle hatta basa basa bozdu bi tuşunu :sweat_smile: Teşekkür ederim güzelim :heart: Valla senin ve @Cansu nun azmine hayranım burayı hiç aksatmadınız onca zorluğa rağmen maşallah :rose: Ben biraz tembel kaldım yanınızda :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Estağfurullah öyle deme :smiling_face_with_three_hearts: Stres atıyorum burda, iyi geliyor böyle güzel arkadaşlıklar kurmak :blush:

2 Beğeni

Keşke aynı şehirde olsaydık. İnsana her zaman denk gelmiyor böyle kafa dengi insanlarla buluşmak :rose:Stres atmak demişken öyle ihtiyacım var ki :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Yaaa, duygulandım böyle söylemene :smiling_face_with_tear: Keşke arkadaşım keşke ama olsun, en azından bulunduğumuz şehirlerde birer kapımız var hepimizin. Güzel dostluklar kurduk burda :pray::blush:

2 Beğeni

Daim olsun​:heart:

1 Beğeni

Oyun halısının geniş olanından memnun oluyorlarmış sen hangi modeli sevdin? Bizim yer çok soğuk yeni evde düzenleme yaparım dedim. Şuan aktiviteleri koltukta oluyor

1 Beğeni

Ben de kendimi ahtapot gibi hissediyorum :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

1 Beğeni

Maşallah size Efe ne çabuk büyüdü geceleri seni uyutmaya başladı mı

2 Beğeni

Ben de burayı çok sevdim seni aramızda görmek de çok mutlu ediyor :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sonradan yeni yazdıklarıni da gördüm Eylül kuş güzel günlerde kullansın :star_struck:

1 Beğeni

Esma’nın attığı bu modeli alırım büyük ihtimalle. Çok büyük bir şey almam diye düşünüyorum

2 Beğeni