Sık idrara cikma

Kizlar 17 haftalik hamileyim 15 dk bir wc gidiyorum baski hissediyorum surekli cok erken değil mi hamileligin sonlarina dogru oluyor diye duymuştum inanin disari cikmaya tedirgin oluyorum surekli wc olan yerleri gozetliyorum

1 Beğeni

Ben 4 haftalık hamileyim idrara cıkmam cok sıklastı normalden fazla gitmye basldıgım için anladım hamile olduğumu bence haftalık bir durum değilde vücutsal bir etki sanırım herkesin haftası farklı olabiliyor diye düşünüyorum.

Enfeksiyon vardir benimde 12. Haftalarda oluyordu doktorum enfeksiyon dedi doktoruna danış canım

Tahlillerim yeni yapildi enfeksiyon yok canim

Benimde 17.haftalarımda bebek hareket ettikçe arttı. Çok afedersiniz bazen gülme hapşurma durumlarında kaçırmalar da olabiliyor şu anda 23. Haftamdayım . Geldikçe gidiyorum sürekli oluyor bazen 10 dk ya bir sanki hiç tuvalete gitmemiş gibi yine gidiyorum . Tutmaya çalışmayın sadece hem sizin sağlığınız için tutulmaması lazım

Açıkçası 1.trimester döneminde bende de oluyordu gece bile uyanıyordum sonra 2 de azaldi 3. Donemde yine başladı oluyor yani genelde her donemde her haftada olabiliyor sık idrara cikma

Bende cok çıkıyordum eşim kaynanam abartiyorsun diyordu tuvalete gidince nasil olsa geri gelecegim diyip orada bekledigim de oluyordu haftalar gectikce azalacaktır. Ben 32. Haftamdayim gunduz 2 kere falan gidiyorum gece de 1 kere uyanıyorum. Azaldi yani