Sık gelen akıntı

Merhaba. 19+1 haftalık olduk bugün. Son bir haftadır çok yoğun bir şekilde süt beyazı akıntı görüyorum. Son iki gündür de hemen sol göğsümün altında hareketlilik hissediyorum. Sol göğsünün hemen altında hissettiğim hareketlilik bebeğin hareketleri olabilir mi emin olamadım çünkü alt katında ya da yanlarımda hissederim diye düşünmüştüm. Bu belirtilerin normal mi​:face_holding_back_tears:

Akıntı kokulu deilse korkmayın normal,bebek büyüdükce hareketleri de artıyor mideme kaburgama hep baskı ediyordu bende

Hafif bi kokusu oluşuyor o da normaldir diye düşünüyorum ama ilk gebelik olunca çok acemi hissediyorum kendimi. Teşekkür ederim :heart_hands::heart:

1 Beğeni

Eğer yoğun kokulu olursa doktorunuza söyleyin fitil fln yazıcaktır enfeksion ola bilir hamilelikte mantar enfeksionu çoğu kadında oluyor

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Süt beyazı akıntı eğer kokuluysa enfeksiyon belirtisi olabilir canım. 19 haftalık bebek henüz daha o kadar hareket etmez diye düşünüyorum. Genelde 24. haftadan sonra hareketleri net şekilde hissedilir ama olabilir de tabi ki. Her hamilelik özeldir çünkü. Bebiş kendini hissettirmeye başlamış demek ki :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::star_struck: