Sigara kullanan anneler

Merhaba

Sigara içen anneler hamileliginizin hangi döneminde bıraktınız sigarayı sigara bebeğe ne zamandan sonra zarar verir.zira bir ay geçmeden hamilelik ögrenilemiyor

Ben bırakamadım sanıyorum şuan 6 7 haftaligim ama stres belirsizlik beni mafetti bırakamıyorum nasıl birakcam onuda bilmiorum

18 haftalık hamileyim bırakmayı bırak azaltamadim bile ne yapicam hiç bilmiyorum bırakmaya çalıştıkça daha çok canım istiyo

Valla yalan söyleyemiyorum 3. Gebeliğim bu üçündede bırakamadım

Bebek oksijensiz kalıyormuş gelişimi yavaş olurmuş

Bazı doktorlar tiryakiler için günde 5 i geçmeyin diyormuş sartlaninca olmuyor

Günde kaç adet içiyorsunuz

Bebeğin gelişimi nasıl

Valla canım doktorum banada 5 tane iç dedi ama günde 10 taneyi geciyo malesef bırakamıyorum Allah’a şukur iki bebeğim dede bişey olmadı tabiki yanlış ama biralamiyoruz iste

Keske birakabilsek kinayan cok oluyorr ama elimde degil benimde 3 uncu iciyorum yani allah affetsin diyorum ama napim

İki yıl önce düşük yaptığımda bunu sigara icmeme baglamistim oldukça azaltmıştım günde 3-4 taneydi belki sigaraylada alakası yoktur bilemiyorum

Bende kullanıyordum şu an 6 buçuk haftaligim azalttım baya ama günde 4 5 içiyorum onu da su şekilde sigaranın yarısını içiyorum ya atıyorum ya da bir sonraki içmeye saklıyorum bu şekilde yaparsanız işe yarıyor

İlk yakışta filtrenin içinde biriken katran ve zararlı gazlar, sigara söndüğünde soğur ve filtreye yapışır. Yeniden yaktığınızda, bu yoğunlaşmış zehirli maddeleri doğrudan içinize çekmiş olursunuz

Daha zararlı oluyor.

İlk hamileliginizmi

Evett ilk

Canım şöyle söylüm bence herşey Allah’tan gelen birşey benim 3. Gebeligim 28 bitecek 29 olacak ultrasonda 19 gün önde gidiyor hemde ikiz Bebek ve ben sigarayı bırakamadım günde 10-12 arası

Haklısınız birşey olucaksa biz ne yaparsak yapalım olur.

Düşük yaşadığımda kendimi çok sucladim sigara içmesem olmazdı,çok strese girmesem yada çalıştığım işten çıkıp dinlenseydim düşmezdi ,kendi doktorum tatildeydi ona gidebilseydim olmazdı vs diye düşündüm hep

Bende aynı dusuncedeyim evet zararlı biliyorum sadece hamilelikte de değil genel olarak kendimiz içinde zararlı ama biralamiyoruz iste herşey Allah’tan sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :cherry_blossom:

Bende içiyorum şuan 32 haftalık gebeliğin başında çok vidcan yaptım eşim çok destek oldu baya azalttım bir paketten 5 taneye getirdim ilk üç ay gelişimi falan iyi olduğunu söyledi doktor şuan da içiyorum günde 9_10 tane içiyorum şimdilik bir sıkıntı yok