Hanımlar merhaba hamileliğin 7.haftasında kahve sigara tüketen oldu mı sorun yaşadınız mı
Zaten bırakmaya çalışıyordum günde 4 tane falan içiyordum kahveyle hamile olduğumu öğrendim iki taneye şuanda da hiç içmiyorum 10 haftalık oldum arada bir tane kaçamak yapıyorum bir sorun yaşamadım çok şükür ama içmemek daha iyi
Ben tukettim maalesef birakamadim ama olabildigince azalttim maksimum 3 iciyorum
Ben de 10 haftalığım günde bi paket içiyordum şu an iki veya üç onuda içime çekmiyorum
Ben 7 haftalık oldum maalesef sigarayı bırakamıyorum eskisi gibi değil fakat günde 7 adet falan içiyorum kahveyi de ikiye düşürdüm bi zararı olmaz umarım
7 cok fazla ne kadar azaltirsan o kadar iyi oyalanmaya calis ben oyle yaptim sakiz yardimcim oldu naneli seker ve disari cikarken asla paket yanima almadim
Ben ilk haftalarimda sanki sigaraya aserdim azaltarak iciyordum 15.haftaligiz gunde 2 tane simdide icesim yok sadece aliskanlkkla alakali belkide hic icmeyebilirim ama dedigim gibi aliskanlik deli gibi kahve tuketen ben gunde 2 tane iciyordum simdi ise 1 fincanin yarisi:) bazi anneler yok duydum biraltim nasil annesinoz vs cok yorumlar okudum bizlerde gule oynaya icmedik ama olmuyor kiminin iradesi iyi kiminin zayif saglikla kucagimiza alalim bebelerimizi