Sigara, genel

Merhaba ben yedi haftalık hamileyim bir önceki hamileliğinde sigara kullanan ve sorun yaşayan oldu mu acaba bir türlü sigarayı bırakamıyorum

Merhaba canım aramıza hoş geldin. Hamilelik kişidedn kişiye hatta aynı kişide farklı gebeliklerde bile farklı seyreder. Sigaranın zararlı olduğu da bir gerçek. Bir başkası sigara içip sağlıklı bebek(ler) dünyaya getirmiş olabilir veya olmayabilir. Bu senin için bir referans olamaz. Sigarayı bırakmanı tavsiye ederim. tabi seni anlıyorum bırakmak zor olabilir ama yapmalısın.

3 Beğeni

Bende bırakmaya çabalıyorum, cevremde hamileyken içenler vardı bir sorun yasamadılar ama vicdan azabı çekiyorum umarım bu illetten kurtulmak isteyen herkes bırakabilir

1 Beğeni

genellikle olumlu örneklere bakıyoruz bende öyle yaptım ve 8. haftamda kanama alanı oluştu lütfen bu kötülüğü yapmayın en fazlacbir hafta sonra alışıyorsunuz

Hiç bir Bağımlılık o mucizeyi, bebeğini zehirlemeye değer değil. 10 sene içtim, öğrendiğim gün elimden attım, herkes başara bilir. Olmuyorsada Profesyonel yardım alınmalıdır.

3 Beğeni

İlk hamikeliğimdedr bırakamadım şuandada bırakamıyorum günde 5 6 bazen 10 u buluyor :frowning:

1 Beğeni

Bi sorun oldu mu

Ben sigarayi birakdim ama wiwayi birakmiyirum hala bilmyorum nasil yapacam

wiwa ne kız

Nargile…

1 Beğeni