Hayırlı geceler kardeşlerim ilaçlardan mi bilmiyorum tekrardan hastanedeki gibi siddetli baş dönmesi denge kaybı yaşıyorum bastığım yeri şaşırıyorum herşey birbirine giriyor ayakta iken tavsiyesi olan var mı araç kullanmak yasak doktora gidip serum verse sıkıntı ne yapacağım bilrmedim böyle de olmuyor yardımcı olur musunuz lütfen
Baş donmenizin sebebi nedir peki bu hepmi boyle gebeliktemi başladi
Yok sarsinti geçirmiştim ondan sonra başladı progestani hastanede yattığım boyunca Günde 8er tane içiyordum bebeğin hemen yanında kanama var diye hiç Aralık vermedim şimdi annemgildeyim Allah’tan buradayım yoksa dengem tamamen kaybolmuştu dusebilirdim 3-4 adet yoyorum mg farklı
Yarım saat önce daha kötü idi sesli olarak yazıyordum yazıları bile yatağa uzaninca en azından vücudum sarsılmiyor biraz ayaktakine göre idare edilir şekilde bebekle bir alakası olmasın da katlanrim Allah’ın izniyle
Vertigo olabilirmi kiristal kaymasi olabilir mide bulantisi baş agirisi oluyomu ekstra
Vajinal yoldan alin o zamn yan etkileri çok yuksek seyrediliyosa sizde
Vertigo olduğunu düşünmüyorum kayinvalidemds var onun gibi değilim Allah şifa bekleyen herkese şafi ismi hürmetine şifa versin
Maalesef o da yasak vajinal kapak açılmamalı o yüzden ağızdan kullanıyorum önceden iğneds kullandım ama doktor hap dedi
Hiç sormayın hastanede yattığım günkü gibi oldum biranda halbuki biraz öncesine kadar iyidim son kez yemek yedim odaya gececktim
Anladim canim ayağa kalkarken çok yabaş yukariya bakarak kalk yere egilmeden bol bol su iç yatarkende vucudunu yüksek pozisyonda tut duz uzanma
Kan şekerinizi düşurmemeye çalişin aç kalmayin hiç yani acikmayi beklemeyin dengede tutmaya çalişin
Ilacin yan etkisi buyuk ihtimalle bununla birlikte vucut direncinizin de zayifliği eşlik ediyo olabilir doktorunuza bu şidetli yan etkisini belirtin çok geçmiş olsun
Ayağımin altına yastık koydum şimdi öyle uzanıyorum teşekkür ederim
Yok sadece ayağinizin değil ayak değilde kafanizi yüksek tutun demeye çaliştim sirt ve kafa kismi vucuttan yuksek dursun biraz daha kalkarken yavas ve tavana bakarak kalkin bir anda adim atmayin bi 5 6 saniye o şekilde durup yavas yavaş ilerleyin mumkunse yere bakmamaya çalişin
Sabah 7 de yiyorum sabah 9-10 yiyorum öğlen 1-2 yiyorum 3-4 yiyorum akşam 6-7 yiyorum gece 9-10 yiyorum çok yemem aslında ama bebek için yiyorum sınırları zorluyorum aç da kalmıyorum kokrtum biraz hastanedeki gibi olunca
Kaç haftalik bebeğiniz şuan
Dediğiniz gibi kafamda eğimli iki yastık ayağımın altında iki. Yastık var şuan öyle uzanıyorum yavaş hareket ediyorum ama adımı nereye atıyorum bilemiyorum şuan
18+3haftalik
Tansiyonunuza bakiyomusunuz peki böyle olunca
Aynı bendede oldu canim Orta kulak iltihabı olmuşum baya ilerlemis Vertigo dediler damla kullandım geçti