25+6 günlük hamileyim dün akşamüstü 3 buçuk dört civarından beri şiddetli geçmeyen baş ağrısı var duşa girdim belki faydası olur diye hiç bı turlu hafiflemedi öksürük yada hapşırma olduğunda dahi kafamin arkası cikcak sanki ne iyi gelir nolur yardım edin agridan ağlamaya başladım sanki burnumun içi yaniyo sızlıyo bu ağrı siddetlendikce
Benim de aynı şekilde kafamı kaldırınca şiddetleniyor sebebini bilmiyorum ![]()
Benimde aynı olcem resmen agridan sağ gözüme vurmaya başladı agri
Başınızı sıkıca bağlayın tuzlu salatalık yiyin iyi gelir
Çok sağolun çok teşekkür ederim hemen yapıyorum
O da iyi gelmezse sade acı kahve için illa geçirir ağrısını
Benimde ilk aylarda olmuştu . Doktorumla konuştum serum taktırdık . Gectı hemen . Serum taktırınca lütfen doktorunuzun kontrolünde olsun , gebe olduğunuz için .
Ayrıca soda- limon-tuz çok ıyı geliyor baş ağrısına .
Gecmıs olsun ![]()
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ellerim bacaklarımda sisiyo acaba diyorum yüksek tansiyon falan mı ki tansiyon aletide yok bakmaya çalışsam iki tane oğlum var hastaneyede gidemedim gözlerim kararıyo kalkınca ayaga
Tmm baştan salatalık yiyeym ondan sonra onu denerim Allah razı olsun çok sağolun yardımcı olduğunuz için
Hamılelıgımın başından berı hergun 1 soda içiyorum kramp ve ödem olmasın diye doktorum tavsiye etti . Çok şükür hiç biri yok . Tavsıye ederım sanada canm
Rica ederiz canım şifa olsun inşallah . Ama sodayı aksatma hergun öğle saatlerinde 1 soda iç faydasını göreceksin . Bebek içinde çok faydalıymış sade soda tabıkı )
Allah sizden de razı olsun inşallah geçer bir an önce ![]()
Çok sağol canım benim
İnşallah çok ama çok teşekkür ederim ![]()
Rica ederim ![]()
Allah şifa versin ben bir aydir çekiyorum bunu. Parol içiyorum günde 3-4 kere. Papatya buharı, nane yağı ile şakaklara masaj yapıyorum. Doktor kulak tıkanıklığı için burun spreyi verdi sinüzitlerim de felaket akıyor arada tıkanıyor. Benim burnum akmaya başlayınca baş ağrım geçti ama. Nane yağını burnumun içine sürüyordum gece yatmadan onun çok faydasını gördüm. Yani antibiyotik bir türlü vermediler bana verseler belki geçerdi. Ateşim yok Allah’a şükürler olsun öyle olsa daha fena direk hastaneye yatiriyorlar. Bende 29+3 um. İlk hamilelikte de böyle olmuştum. Son üç ay maalesef bu üst solunum yolları çok zorluyor. Allah kolaylık versin inşallah hepimize
Geçmiş olsun mutlaka bir tansiyonunuzu ölçtürün eczaneler de ölçüyor aklınızda olsun
Kesinlikle tansiyonu ölçütü rün
Tansiyon yüksekliği olabilir, ihmal etmeyin
Tansiyonunuzu ölçtürün be mutlaka tansiyon aleti alın doğum sonrasında da tansiyona dikkat edilmeli cidden önemli bi durum